USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Українські силовики взяли Слов’янськ у «щільне кільце»

2 Травня 2014 11:33
Українські силовики захопили всі 10 блокпостів у районі Слов'янськ-Краматорськ.

Про це у Фейсбук написав в.о.міністра МВС Арсен Аваков, передає Еспресо.TV.

"Взяті всі 10 блокпостів. Захоплені полонені бойовики. Один з них з членським квитком компартії України", - написав він у коментарі до своєї публікації.

Нагадаємо, раніше Аваков повідомляв, що силами підрозділів МВС, Нацгвардії взяті під контроль 9 блокпостів терористів в межах міста Слов'янська. Місто узяте в щільне кільце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
304 Показати IP 2 Травня 2014 12:27
Аваков -твоя работа
Вінстон Показати IP 2 Травня 2014 12:58
так тримати!
петро Показати IP 2 Травня 2014 15:46
За Януковича бандло денаціоналізоване морбувало украінців в усіх украінських землях-Волині,Наддніпрянщині,,Галичині, Закарпатті,Поділлі,Слобожанщині,Донбасі,Поліссі,Причорномор'і,Буковині,а тепер украінці,нарешті,розсердились і будуть''мочити терористів по сортирах'' і на кожного''зеленого чоловічка'' буде два ''чорних чоловічка''. Треба закінчувати цю люмпенівську ревобандію і дати людям самим визначитись зі своею міською та обласною владою. СБУ очистити від агентів Путіна і посадити зрадників пантофлі шити. Всіх жирних,бздливих,хабарників ментів-дармоідів вичистити по всій Украіні,хай заробляють в бізнесі,хай створюють свою справу і щось продукують,а ні хай ідуть сидіти разом з тим бандлом,яке вони кришували під час грабунку украінців.
ІВАН Показати IP 4 Травня 2014 09:58
ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!! БТРів супроводжує міліцейська легковушка! Що за дебіли при нашій владі . І що МИ за дебіли, що терпим цих брехунів і допомагаєм їм!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus