USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Відому українську модель побили в Туреччині на пляжі

4 Серпня 2020 08:00
Українську модель 24-річну Дарину Кирилюк та її друзів жорстоко побили охоронці пляжу Момо в Туреччині.

Про це дівчина повідомила в своєму Instagram-акаунті, передає Кореспондент.

Вона розповіла, що вона відпочивала на пляжі в Чешме разом зі своїм хлопцем і декількома знайомими. В результаті зіткнення з охоронцями всі вони отримали травми. Персонал пляжу, за словами моделі, не соромився застосовувати грубу силу не тільки до чоловіків, але і до дівчат. Кирилюк заявила, що отримала удар в обличчя.

Причина події не уточнюється. Проте постраждалі вже написали заяву в місцеву поліцію. У лікарні побої на молодих людях зафіксували. Кирилюк закликає своїх прихильників і громадськість не закривати очі на те, що сталося.

Також дівчина написала, що керівництво пляжу Момо відмовляється оприлюднити записи з камер відеоспостереження, оскільки «їм є що приховувати».

Пляж Момо знаходиться під Ізміром.
Переглянути цей допис в Instagram

I don’t wanna keep quiet and tell the story what happened to me, my boyfriend and our group. We were attacked by the security of Momo Beach( Çeşme, Turkey). Four girls were punched on the face (including me) and the guys were badly hurt. We gave police detailed reports. We should not turn a blind eye to what happened and stop #stoptheviolenceagainstwomen Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı'nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız #stoptheviolenceagainstwomen #metoo @momodalyan @milliyetcomtr @hurriyetkelebek @hurriyetcomtr @sabah @takvim Я не хочу молчать и рассказывать историю, что случилось со мной, моим парнем и нашей группой. На нас напала служба безопасности пляжа Момо (Чешме, Турция). Четыре девушки были избиты по лицу (включая меня), и парни сильно пострадали. Мы дали полиции подробные отчеты. Мы не должны закрывать глаза на то, что произошло! #challengeaccepted

Допис, поширений Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Арафат Показати IP 4 Серпня 2020 08:17
"Українська модель" пишет па-русски? Англицкій віучила, а раднова - гнушаетца? То вона - не українка
Лучанин до Арафат Показати IP 4 Серпня 2020 10:56
Якщо для тебе загадка, то в Україні більша частина населення спілкується російською. Їх тепер виселити, бо ти притрушений нацик?
Лучанин до Лучанин Показати IP 4 Серпня 2020 11:38
Ну, не більша частина!
777 до Лучанин Показати IP 4 Серпня 2020 11:39
А там мозгов нет.откуда какие то загадки.
Лучанин до 777 Показати IP 4 Серпня 2020 15:46
Тобі зайва хромосома не муляє?
Арафат до 777 Показати IP 5 Серпня 2020 19:17
Асоба мазгавітаму напішу руськими каракулями - в рускам ізике следущее слова после точки пішеца с бальшой букви. Так шта к@цап, падтяни радную речь.
Арафат до Лучанин Показати IP 5 Серпня 2020 19:25
Так, - для таких, як ти - я нацик. Це ви позвикали бути толєрастами і переходити на мову буд-якого співрозмовника, аби лише йому було б зручніше. Хай рускачелюсной появіт смекалку та переключиться в розмові з українцем на українську. Досить цієї фігні про "двуізічіє". Руська - окупантська. Крапка!
Віктор Показати IP 4 Серпня 2020 08:24
знаючи нашу молодь, думаю є висока ймовірність того, що вони там буянили, охорона їх кілька раз чемно просила заспокоїтись, а у відповідь чула "ти кто такой, халоп чтобі нам тут указивать?". ну то й використали радикальніші засоби впливу
Обкрадена Показати IP 4 Серпня 2020 08:32
У неї що груди вкрали і задок?
Знаючий до Обкрадена Показати IP 4 Серпня 2020 15:48
Це все в неї в аренді
Анонім Показати IP 4 Серпня 2020 08:54
Я так думаю, що було за що. Що москальські, що наші мажори однаково по-бидляч*му ведуть себе на курортах
Євробидло Показати IP 4 Серпня 2020 08:54
Впевнений що папкіні мільйонери перші пригали до охоронців. Вели себе ідентично як і в Україні (прічіна астановкі, дакажитє что ета я, ви нє імєєтє права), тікі не врахували одне - що мусульманам байдуже кого бити - чоловіка чи жінку)))))
Активіст Показати IP 4 Серпня 2020 08:56
Перший раз почув про таку "відому". Значить заробила.
Клава Показати IP 4 Серпня 2020 10:16
Травки покурили. Вели себе розв'язано і по хамски. Ось і заробили...
А Показати IP 4 Серпня 2020 10:19
Чого ж тоді не оприлюднюють причину "інциденту"? Бо мабуть вели себе як звикли в Україні, як зверхнє б*дло і навіть не сподівались що в Туречині так не пройде?
турист Показати IP 4 Серпня 2020 12:22
Банально відп*здил*.
ABC Показати IP 4 Серпня 2020 13:46
Компанія культурно відпочивала, а тут прибігли неадекватні охоронці і почали їх просто так гамселити. Ага, все так і було, віримо. Позвикали ці шкури інстаграмні що ту їм усі опу облизують і можна робити все що завгодно без будь яких наслідків, бо "я ж дєвочка, мене чіпати не можна". Тож якщо не наші, то хоч турки навчать цих принцесок поводити себе як людина. Як там співала Семенович: "Приезжаете девушки на моря ради настоящего дикаря". Тільки я би "дікаря" замінив би на "звіздюля". )))
No more lies Показати IP 4 Серпня 2020 16:41
Бреше дєвачка. https://ua.korrespondent.net/world/4259611-napad-na-ukrainsku-model-v-turechchyni-hospodar-pliazhu-zaiavyv-pro-naklep
Небайдужі Показати IP 4 Серпня 2020 23:53
Хорошу рекламу зробили відпочинку у Туреччині. Дівчат шкода, те бидло має відповісти по закону!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus