USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уночі неподалік кордону – лобове зіткнення скутерів

26 Травня 2010 09:50
Упродовж 24-25 травня на автошляхах Волині трапилося п’ять автопригод, у яких постраждали водії скутерів та мопедів – більшість потерпілих не впоралися з керуванням двоколісних машин на нічних дорогах.

Про це інформує прес-служба обласного УМВС.

У прикордонному з Польщею селі Рівне Любомльського району 36-річний Руслан із Володимира-Волинского, керуючи мопедом «Дельта» скоїв лобове зіткнення зі скутером «Альфа» під керуванням 24-річного Юрія з села Рівне.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водії з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в центральну районну лікарню.

У селищі Мар’янівка близько другої години ночі 22-річний Андрій на скутері «Торнадо» не впорався з керуванням двоколісної машини і на швидкості врізався у дерево обабіч дороги. Внаслідок аварії водій скутера та пасажир 22-річний Платон із Мар’янівки з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в неврологічне відділення Горохівської центральної районної лікарні.

А через півгодини, о пів на третю ночі в селі Любохини Старовижівського району місцевий 25-річний Микола, керуючи скутером, скоїв наїзд на 24-річного односельчанина Володимира. Пішохода з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Старовижівської центральної районної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus