USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В аеропорту Одеси відбулася аварійна посадка літака, пасажирів евакуювали

21 Листопада 2019 23:07
Вечірньої пори 21 листопада в аеропорту Одеси сталася аварійна посадка літака, що летів рейсом Стамбул-Одеса «Турецьких авіаліній».

Пасажирів зараз терміново евакуйовують з борту.

Відомо, що під час інциденту обійшлося без постраждалих. На фото видно, що трап спустили з задньої частини літака, тому що носова частина вперлася в землю. Зараз там працює слідчо-оперативна група.

Як розповів «Страні» один з пасажирів рейсу, в Одесі був сильний вітер. Пілот двічі намагався посадити літак.

«Були відкриті шасі, але в метрі від смуги літак піднявся вгору. Політати коло. І знову почав спускатися. І в той момент, коли торкнулися землі, пасажири відчули запах гарі. Почалася паніка. Панікували всі, навіть члени екіпажу. Він з’їхав зі смуги і зупинився в полі. Була гробова тиша, коли почалося гальмування », – розповів співрозмовник.

Потім оперативно були спущені надувні трапи і всіх пасажирів евакуювали з борту. Жертв немає. Літак зараз залишився на злітній смузі. Аеропорт Одеси закритий на зліт і посадку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus