USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У будинок мера Львова кинули гранату

30 Жовтня 2015 07:50
Біля будинку міського голови Львова Андрія Садового вчора близько 23.00 стався вибух. За попередніми даними невідомий кинув гранату на подвір’я, де проживає очільник міста, і вибухнула біля стіни будинку. Внаслідок інциденту ніхто з сім’ї Садового, яка перебувала в домі, не постраждав. Про це повідомляє Громадське.Львів.

Наразі правоохоронці затримали підозрюваного, в якого вилучили три гранати РГД та тротил. Він назвався Олександром Гживінським з батальйону “Айдар”. Затриманий зізнався, що кинув гранату та пояснив свій вчинок протестом проти «власть імущих». Додав, що «не має нічого особисто проти Садового, але вважайте, що це такий протест».

Наразі будинок оточили працівники ДСО (Державної служби охорони України) та поліції. На місці працюють фахівці-вибухотехніки.

Нагадаємо, будинок Садового обстрілювали вже двічі. Зокрема, 26 грудня 2014 року будинок міського голови Львова внаслідок обстрілів зазнав серйозних пошкоджень. ФОТО. Раніше будинок Садового обстрілювали в липні 2014-го.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 10:41
Піар!Садовий не пройшов за першим туром,то тепер знову робить ,,виставу,,Тільки на цей раз вже вирішив з сім'єю будинок не покидати.Правда й гранату тепер тільки на подвір'я закинули,а не в квартиру як попередні два рази. Та змирися і все.Ну ніяк не можуть можновладці покинути свої теплі місця.Не хоче тебе Львів,пане Садовий,не хоче,а ти прешся.Може спробуйте свої сили в театрі?
Анонім до Анонім Показати IP 30 Жовтня 2015 14:40
згідна з Вами
Mik (галицька миша) Показати IP 30 Жовтня 2015 11:13
Напевно, цей Гживiнський насправдi не планував убивства, а тiльки "протестував", бо кинув гранату на подвiр'я. а не у вiкно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus