USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час ДТП у Луцьку травмувалося двоє пасажирів

24 Листопада 2015 09:46
Автопригода трапилася на перехресті вулиці Шухевича та проспекту Перемоги, - повідомили у прес-службі волинської поліції.

24-річний лучанин, керуючи автомобілем «Рено», зіткнувся з автомобілем «Грейт Вол», під керуванням 60-річного киянина.

Внаслідок автопригоди, двоє пасажирів транспортних засобів (53-річна киянка та 32-річна лучанка) отримали тілесні ушкодження, негоспіталізовувалися.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальнепровадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху)Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Так, у відділі безпеки дорожнього руху ГУ НП у Волинській області нагадують, що з настанням осінньо-зимового періоду погіршується дорожнє покриття, що ускладнює рух транспорту та пішоходів.

Погіршення погодніх умов вимагає серйозної підготовки автомобіля, адже саме вони у більшості випадків є причиною дорожньо-транспортних пригод. Тож перед початком холодів потрібно провести техогляд транспортного засобу, щоби усунути всі несправності і уникнути страшних наслідків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus