USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Індії та Бангладеш евакуюють два мільйони людей через циклон

19 Травня 2020 11:37
До берегів Індії наблизився циклон Ампхан, який в найближчу добу перетвориться в надзвичайно сильний шторм. Швидкість вітру досягне понад 155 км/год (43 м/с).

Про це повідомив Метеорологічний департамент Індії 19 травня, передає Кореспондент.

«Досить імовірно, що циклон буде рухатися на північний схід через північно-західну частину Бенгальської затоки і підійде до Західної Бенгалії і узбережжя Бангладеш між Дигхою (Західна Бенгалія) і островом Хатія (Бангладеш) поряд з Сундарбані (мангровий ліс в дельті річок Ганг, Брахмапутра та Мегхна – ред.) у другій половині дня або ввечері 20 травня як дуже сильний штормовий циклон з максимальною швидкістю вітру 155-165 км/год і поривами вітру до 180 км/год», – йдеться в повідомленні.

Рибалкам в індійських штатах Західна Бенгалія і Одіша рекомендовано не виходити в море до 21 травня включно.

У понеділок влада Індії і Бангладеш повідомила, що евакуює в цілому близько 2 млн осіб з прибережних районів у зв’язку з наближенням циклону. Кілька тисяч людей вже залишили свої будинки.

Нагадаємо, минулого тижня Філіппіни накрив тайфун Вонгфонг. Тоді було евакуйовано понад 140 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus