USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Італії розбився вертоліт з рятувальниками

24 Січня 2017 16:11
Вертоліт рятувальної служби зазнав аварії в провінції Л'Аквіла в центрі Італії.

Про це повідомляє Медуза.

У вертольоті перебували шестеро людей. Їхня доля невідома.

За попередніми даними, вертоліт перевозив травмованого лижника із гірськолижного курорту в регіоні Абруццо, в центральній частині країни. Перед катастрофою екіпаж передав сигнал лиха.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, повітряне судно не брало участі в перевезенні постраждалих, яких врятували із готелю, зруйнованого лавиною у містечку Фаріндола, яке знаходиться в цьому ж регіоні.

Нагадаємо, снігова лавина накрила готель Rigapiano увечері 18 січня. Більшість гостей чотиризіркового спа-готелю під час інциденту зібралися в холі, чекаючи евакуації після серії землетрусів в регіоні.

У результаті сходження лавини дах готелю частково завалився. За словами рятувальників, на той момент в приміщенні знаходилися понад 30 осіб.

Рятувальники продовжують розбирати зруйновані конструкції під 2-метровим шаром снігу. Пошукові роботи ускладнює сильний сніг, який перекрив під'їзні шляхи до готелю. Наразі вже офіційно підтверджено смерть 14 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АС Показати IP 24 Січня 2017 17:03
Якби в нас були вертолети можливо і в нас би якийсь впав,нам і в цьому не везе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus