USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У США відновили смертну кару на федеральному рівні

25 Липня 2019 22:38
Федеральна влада США після майже 20 років перерви відновила смертну кару.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Мін’юсту США, пише mind.

Генпрокурор США Вільям Барр доручив Федеральному бюро тюрем застосувати вищу міру покарання до п’яти злочинців, які здійснили особливо жорстокі злочини. Мова йде про злочинців, засуджених за вбивство та спроби і зґвалтування найбільш вразливих прошарків суспільствам – дітей та людей похилого віку.

Відомо, що кожен з п’яти засуджених уже використав усі засоби апеляційного захисту і більше немає жодної причини не приводити смертний вирок в дію.

Як повідомляє ABC News, серед ув'язнених, яких повинні стратити, член групи «переваги білих», який вбив родину з трьох осіб і викинув їх у Арканзасі в 1999 році, а також людина, яка зарізала 63-річну бабусю і змусила її онучку сісти поруч з трупом протягом дороги в кілька десятків кілометрів, а потім убив і її.

Страти відбудуться в спеціалізованому закладі у штаті Індіана та здійснюватимуться через ін’єкцію пентобарбітала, психотропної речовини, передозування якою призводить до смерті.

Варто зазначити, що смертна кара є законним покаранням у США у 29 штатах. Вища міра покарання в країні здійснюється кількома методами: електричний стілець, повішання, розстріл, смертельна ін’єкція та газова камера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 26 Липня 2019 23:10
Верный ход. Сколько можно талдычить, что только такая мера поможет свести коррупцию у нас к минимуму!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus