USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Україні лютує буревій: 42 населених пункти на Волині - знеструмлені

6 Жовтня 2017 08:15
Посеред ночі до України увірвався потужний буревій. Вітер до 30 метрів на секунду та зливи валяли дерева та обривали електродроти на Заході.

Без світла залишилися 195 населених пунктів у семи західних областях. Зокрема, на Івано-Франківщині – 48, на Львівщині – 44, на Волині – 42, на Рівненщині – 23, на Закарпатті – 18, на Тернопільщині – 17, на Буковині – 3. Нині бригади обленерго відновлюють електропостачання населених пунктів. Про це йдеться в повідомленні ДСНС.

Сьогодні буревій переміститься і на Північ та в Центр. У більшості регіонів очікуються пориви вітру, а місцями він може перетворитися на справжнє стихійне лихо. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок. На заході та півночі синоптики прогнозують збільшення швидкості вітру до 30 метрів на секунду.

За таких погодних умов рятувальники радять не виходити з дому, позачиняти вікна і тримати напоготові документи, свічки, ліки та їжу-воду на кілька днів. Якщо ж негода заскочила вас на вулиці, не стійте під деревами, рекламними щитами чи лініями електромереж і не намагайтеся перечекати буревій у машині - це небезпечно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus