USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Індонезії стався сильний землетрус

26 Квітня 2011 19:03
В Індонезії на острові Сулавесі в ніч на понеділок, 25 квітня, стався землетрус магнітудою 6,2 бали.

За даними Геологічної служби США, епіцентр поштовхів знаходився в 75 кілометрах на південний схід від міста Кендарі.

Інформації про потерпілих поки не надходило. Місцева влада повідомляє, що в результаті землетрусу було пошкоджено декілька будівель.

Крім того, нещодавно вчені встановили, що країнам Середземномор'я загрожує сильний землетрус, після якого виникне загроза цунамі.

Країни Середземномор'я, включаючи Єгипет, в найближчі три роки чекає руйнівне цунамі. Таку заяву зробила група єгипетських та італійських вчених.

За їх даними, в районі трьох островів - Кіпр, Родос і Кріт - відбудеться сильний землетрус, після якого виникне загроза цунамі, і в підсумку на прибережні міста обрушаться багатометрові хвилі, змиваючи на своєму шляху цілі міста, пише "ТСН.ua".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus