USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В росіянина забрали водійські права, а він себе спалив

15 Квітня 2011 10:22
У Красноярському краї чоловік, позбавлений водійських прав, 15 квітня здійснив самоспалення в будівлі суду.

В результаті пожежі загинули дві людини, включаючи самого палія, ще троє постраждали, повідомляє «ТСН».

Пожежа сталася в суді Ірбейського району. За інформацією прес-служби ГУВС по Красноярському краю, палій – чоловік 1961 року народження. ЗМІ наводять його прізвище – Нікітін.

Чоловік приїхав до будівлі суду на машині «Волга» вранці 15 квітня, піднявся на другий поверх дерев'яної двоповерхової будівлі, облив себе горючою рідиною (імовірно, бензином) і підпалив. Площа спалаху склала 130 квадратних метрів.

Що саме стало мотивом дій загиблого, не повідомляється. За словами представників прокуратури, у п'ятницю районний суд повинен був розглядати скаргу Нікітіна на рішення мирового судді, який позбавив його водійських прав. Прокуратура проводить перевірку за фактом інциденту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus