USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Україні закрили My-hit.ru

24 Квітня 2013 13:06
Співробітники Міністерства внутрішніх справ у рамках досудового слідства вилучили сервери одного з найбільших в центрально-східній Європі онлайн-кінотеатрів My-hit.ru.
Власникам загрожує кримінальна відповідальність, - пишуть Texty.org.ua.

Ресурс недоступний вже декілька днів. My-hit.ru запустили у 2008 році. За даними офіційної групи сайту у ВКонтакте, на ньому було розміщено понад 20 тисяч аудіовізуальних матеріалів: повнометражні фільми, мультфільми, телепрограми, доступні як для онлайн-перегляду, так і для скачування.

Сервери сайту розміщені в Україні, проте переважна більшість його аудиторії – в Росії. За даними Alexa.com, відвідуваність My-hit.ru навіть вища, ніж у EX.UA:



My-hit.ru закрили за скаргою юридичної компанії «Віндекс», яка представляє інтереси розробників програмного забезпечення Adobe Systems, Graphisoft, Nav N Go, телеагентства «Русский репортаж», медіагруп «1+1», StarLightMedia, «Медіа група Україна» та НТКУ. В компанії стверджують, що вони неодноразово зверталися до адміністраторів ресурсу з проханням видалити контент, що належить її клієнтам, але це не дало ніякого результату, тому компанія звернулася із заявою до МВС.

В офіційній групі My-hit.ru у соцмережі ВКонтакте повідомляють, що відновлення ресурсу ближчим часом неможливе, а його власникам загрожує кримінальна відповідальність:


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus