USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В Устилузі поляк позбувся і цигарок, і легковика

11 Жовтня 2010 10:51
Поляк намагався перетнути українсько-польський кордон, маючи в автомобілі 900 пачок контрабандних цигарок.
29-річний громалянин Польщі керував легковим автомобілем «Шкода-Октавія» 2010 року випуску, повідомили у прес-службі Львівського прикордонного загону.
Під час прикордонно-митного контролю у прикордонників виникли підозри, що в автомобілі знаходяться предмети, приховані від прикордонного контролю, які поляк має намір вивезти з України.
Транспортний засіб було виведено із загального потоку руху та здійснено поглиблений огляд. Було виявлено 900 пачок цигарок марки LM, які були заховані під декоративною обшивкою задніх та передніх дверей, а також в кришці багажника автомобіля. Товар оцінено на суму 6300 гривень.
Складено протокол про порушення митних правил. Транспортний засіб теж конфіскували. Його оцінка – 120 400 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus