USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вантажівка знесла туалет і дерево. ФОТО

26 Серпня 2010 18:02
Близько третьої години дня 26 серпня на вулиці Львівській неподалік ЛНТУ вантажівка знесла біотуалет літнього кафе та дерево.

За словами перехожих, які були на місці події, спочатку зіткнулося таксі з іншим легковиком чорного кольору. Місце аварії стала об’їжджати вантажівка «Івеко» з білоруськими номерами, яка везла лісоматеріали. Лісовоз з’їхав на тротуар, зачепивши при цьому дерево та біотуалет.

Обабіч дороги розміщене літнє кафе, яке від удару вантажівки вберіг металевий паркан. Працівники кафе кажуть, що пережили неабиякий шок і зараз ніби вдруге народилися.
Дереву за словами свідків було близько сорока років. Його відвезли з місця аварії працівники МНС. Коріння ж дерева застрягло у бампері вантажівки. На місці, де росла рослина нині дірка.
Машина пошкодила й електрокабелі. За словами очевидців, постраждалих серед людей немає. У біотуалеті нікого не було на момент аварії. Причини ДТП встановить слідство.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
goodok Показати IP 26 Серпня 2010 18:13
проїжджав поряд, бачив наслідки... жесть взагалі. там фура "переорала" метрів двадцять тротуару поки доїхала до дерева і туалету.
НІ Показати IP 26 Серпня 2010 22:28
Головне, що нікого не було у туалеті. НЕ ходіть у туалети.
Бачив Показати IP 26 Серпня 2010 22:59
Сидіти біля дороги і пити та істи морозиво - нас хімія не візьме. навіитвантвжівка. Всі накурені!
хлоп зі львова Показати IP 27 Серпня 2010 16:44
а перед тим на Ківерцівській, де дурнувате перехресття із колією, водій "фури" ДАЙців припер. ото страху хлопці набрались% але чомусь ніхто про те ні чичирк?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus