USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Важкохвору пенсіонерку рятували через балкон

24 Листопада 2009 15:38
Важкохвора мешканка Нововолинська впала у власній квартирі і не змогла підвестися. У той час по той бік замкнених дверей стояв її син і не міг допомогти старенькій. Про це «Волинським новинам» повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області.
До служби порятунку «101» 23-го листопада о 14:32 звернувся за допомогою мешканець міста Нововолинська і повідомив, що за зачиненими дверима у квартирі на третьому поверсі перебуває його тяжкохвора матір. Напередодні 80-річна пенсіонерка скаржилася на погане самопочуття, а коли син прибув до батьківського дому, не зміг увійти до помешкання. Крізь зачинені двері було ледь чутно стогін.
За викликом на місце події прибула чергова варта рятувальників. Бійці МНС драбиною дісталися на балкон третього поверху, звідти увійшли до квартири та відчинили вхідні двері.
Як з’ясувалося згодом, літній жінці стало зле, вона впала і не змогла самотужки підвестися.
Рятувальники передали пенсіонерку до рук медиків, які госпіталізували її до Нововолинської міської лікарні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 25 Листопада 2009 13:43
Щось на Волині побільшало таких екстрім-випадків. То собака з дитиною за зачиненими дверима, то старенька. Добре, що все добре закінчується. Бережіть себе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus