USD 39.80 40.04
  • USD 39.80 40.04
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Від «Лади» майже не залишилося переду. ПОДРОБИЦІ ДТП У ЛУЦЬКУ

25 Листопада 2013 09:37
«Лада» рухалася вулицею Стрілецька у напрямку вулиці Яровиця та зіткнулася зі бусом Volkswagen Transporter. За кермом ВАЗ знаходився винуватець ДТП – 28-річний мешканець Ківерцівського району.

У коментарі Волинським Новинам начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук розповів, що люди, які перебували у мікроавтобусі, а це – 21-річний мешканець Луцького району, водій Volkswagen та пасажир – отримали забої грудної клітки, їх відпустили додому.

А от у винуватця аварії, окрім забою, - закрита черепно-мозкова травма, його відвезли у травматологію.

Нагадаємо, у суботу, 23 листопада, зіткнулися легковик ВАЗ та мікроавтобус Volkswagen Transporter. Працівник Волинських Новин стала свідком аварії.

ДТП трапилася біля супермаркету «Наш край» (колишній магазин «Силует»).

Зі слів очевидців, від передньої частини «Лади» майже нічого не залишилося. На місце події приїхала міліція та швидка. Викликали і пожежників, тому що легковик димів.
Водія витягували з автівки хвилин 10, витягли непритомного.
Пошкоджену «Ладу» забрали о 01:30.

Як розповів водій буса, він помітив, як по зустрічній смузі на великій швидкості їде легковик. Чоловік намагався виїхати на іншу смугу, проте аварії уникнути не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus