USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вкрали авто, розібравши стіну гаража

9 Вересня 2010 16:59
Вночі у Луцьку 9 вересня викрали дві автівки: «Тойоту Ленд Крузер» – прямо з двору будинку, а «Шкоду-Октавію» – демонтувавши задню стінку гаража.
Загалом випадки викрадення автомобілів, особливо престижних іномарок, на Волині почастішали, інформує УДАІ УМВС в області.
Так, 26 серпня з двору будинку зникла «Тойота-Прадо». Днем пізніше власник не виявив на місці свого «Форда-Сієри», якого залишив відчиненим та з ключем у замку запалення. 1 вересня у темну пору доби невідомий прибрав до рук «Шкоду-Октавію», а 3-го – був викрадений автомобіль «Тойота-Лексус».
За цей рік на території області вже зареєстровано 55 незаконних заволодінь транспортними засобами. Більшість з цих авто власники залишали без нагляду прямо у дворах будинків.
Державтоінспектори кажуть, що найчастіше викрадають автомобілі у Луцьку. На другому місці – Ковель, далі йде Луцький район. «Найуспішніший» день для крадіїв автомобілів – пятниця, а час доби – з 12-ї ночі до 6-ї ранку. Цікавлять викрадачів у Луцьку такі марки транспортних засобів, як «Шкода-Октавія», «Тойота-Прадо», «Шевроле», «Тойота-Ленд Крузер», «БМВ», «Мітсубісі-Паджеро» та ВАЗ. У районах викрадачі не нехтують і менш престижними авто.
Державтоінспекція просить водіїв не залишати свої автомобілі на тривалий час у дворах без нагляду, не лишати у них цінні речі. Виходячи з автівки - треба не забути її замкнути. У нічний час транспортний засіб радять ставити в гараж чи на стоянку, яка надійно охороняється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Віктор Показати IP 9 Вересня 2010 17:22
цитую" Цікавлять викрадачів у Луцьку такі марки транспортних засобів, як «Шкода-Октавія», «Тойота-Прадо», «Шевроле», «Тойота-Ленд Крузер», «БМВ», «Мітсубісі-Паджеро» та ВАЗ(!!!!!). У районах викрадачі не нехтують і менш престижними авто." це які такі меньш престижні за ваз авто?:)
знаючий Показати IP 9 Вересня 2010 17:28
Народ, будьте обережні! Особливо власники Тойот (джипів) і Шкод. Не залишайте авто без нагляду і застрахуйте хоча би від угону
лучанин Показати IP 9 Вересня 2010 17:34
Шановні працівники ДАІта міліції, коли ви нарешті почнете оприлюднювати інформацію які автомобілі зі всього цього списку вам вдалося знайти. Ато все крадуть та й крадуть, а ви все розповідаєте та розповідаєте, як казку. Можливо досить штани в кабінетак протирати
Водій Показати IP 10 Вересня 2010 13:04
Я й не знав що є такий автомобіль «Тойота-Лексус». Га га га га га
Антимент Показати IP 10 Вересня 2010 19:04
Крадем, бо вже геть дехто зажирів... І мінтяри в першу чергу! ще торгуються: скільки мол дасиш, шоб не світитись із стиреною тачкою... І певно ж збивають з колишніх власників "за прискорене знаходження!" Мінти сучари!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus