USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Внаслідок зіткнення двох авто на Волині загинув одинадцятикласник

10 Січня 2014 14:16
Трагічно завершилася поїздка на дискотеку в селище Головне Любомльського району для одинадцятикласника однієї зі шкіл райцентру, - повідомляє «Вісник+К».
Разом з чотирма товаришами юнак машиною повертався додому. Встигли проїхати кілька кілометрів, як авто зіткнулося з іншим легковиком. Від удару школяра викинуло через вікно на асфальт…
Ще півгодини лікарі боролися за життя хлопця у реанімаційному відділенні райлікарні, та марно. Травми, отримані від удару, виявилися несумісними з життям. Постраждали й інші учасники ДТП. Проводиться розслідування всіх обставин трагедії.
Також сумною пригодою скінчилося святкування Нового року у приміському селі Красноволя цього ж району. Тут біля клубу увечері місцевий житель своєю машиною травмував малолітню дівчинку. Дитина була з мамою, в гості до родичів приїхала з міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дмитро Показати IP 10 Січня 2014 14:59
А обставини які? Хто порушив правила? Яка швидкість була? Чи був п'яний водій? Чи був пристебнутий ременем безпеки даний юнак? П.С., неважливо які обставини аварії - шкода що через чиюсь халатність помер молодий хлопець......
на все воля Божа? Показати IP 10 Січня 2014 15:22
Вкотре любомльські реаніматологи не спасли хлопця. Цікаво, поновлений зав. реанімацією Згоранець теж боровся за життя хлопчини?
Дмитро Показати IP 10 Січня 2014 15:28
Ну так не можна писати, Ви ж не знаєте якого ступеня важкості були травми у юнака.
Як "так" писати? Показати IP 10 Січня 2014 15:43
А коли в померлого внаслідок ДТП травм Сергія, якого поновлений на роботі Згоранець відправив додому помирати з травмами несумісними з життям, про що сьогодні писали ВН, то писати можна було? Чи проблема в написаному, що не ТАК написали?
Дмитро Показати IP 10 Січня 2014 16:30
Ви мене зрозуміли що Я мав на увазі. І на особистості не варто переходити. Хоча, мав знайому яка працювала у Любомльській та Шацькій лікарні. Так вона регулярно на роботі, в нічну зміну вживала із колегами, які і на виїзди виїжджають, алкоголь. Може потрібно копнути чуть глибше, і виясниться що проблема більш глобальна ніж ми собі думаємо?
Згідний Показати IP 10 Січня 2014 17:14
Тому пропоную журналістам "копнути чуть глибше". Переконаний, що "проблема більш глобальна ніж ми собі думаємо". Справді, на фоні надзвичайно гострої "любові" українців до вітчизняної медицини, сотень гострих (подекуди, напевно, і безпідставних) наїздів громадськості та ЗМІ на медиків з менш резонансних, ніж смерть людини, підстав вражає унікальна і парадоксальна активність перш за все любомльських політиків по ініціюванню такої собі реабілітації завідувача відділенням анестезіології районної лікарні. Тут і рішення ради, і листи до нардепів, і потужна медіа-підтримка в найбільшій на Волині газеті, і різночитання оцінки дій персоналу серед комісій медиків місцевого та обласного рівня, і належність обласного депутата і реаніматолога до однієї політсили, і багато чого ще співвідносного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus