USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій «Фіата» хотів прошмигнути перед потягом і потрапив до реанімації

25 Січня 2010 10:49
Складні погодні умови та недостатня пильність автоводіїв призвели до численних дорожньо-транспортних пригод, що трапилися в Луцьку у вихідні.
Про це повідомляють у  в обласній ДАІ.
Так, у суботу, 23 січня, о 4.30 у Луцьку, на проїзній частині вулиці Героїв УПА підприємець, 37-річний житель села Зміїнець, керуючи автомобілем «Субару», виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з припаркованими автомобілями «Фольксваген Гольф»,  «БМВ»  та «Рено». 25-річного водія автомобіля «БМВ» з тілесними ушкодженнями доставлено в ЦМЛ.
Того ж дня у Луцьку на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Куйбишева сталася ще одна ДТП. Водій автомобіля ВАЗ-21099, 28-річний лучанин зіткнувся з автомобілем «Ауді», який виїхав на його смугу руху.
У результаті пасажирка «ВАЗу» отримала тілесні ушкодження та звернулася в травмпункт Луцької міської клінічної лікарні.
Ще одна пригода трапилася у суботу о 9.45 на вулиці Рівненській. Водій автомобіля «Фольсваген» 21-річний лучанин збив 42-річну лучанку. Жінку з тілесними ушкодженнями було доставлено в ЦМЛ.
У неділю, 24 січня, о 13.30 на вулиці Карпенка-Карого на залізничному переїзді сталася ДТП, у якій автомобіль «Фіат-Добло» зіткнувся з потягом сполученням «Сімферополь-Ковель». Рухаючись на заборонений сигнал залізничного переїзду та звукової сигналізації, водій виїхав на переїзд, де і відбулося зіткнення з потягом. У результаті ДТП водій отримав тяжкі тілесні ушкодження та госпіталізований у відділення реанімації ЛЦКЛ.
Того ж дня, о 9.30 на вулиці Ковельській водій автомобіля «Дачія-Логан» на нерегульованому пішохідному переході наїхав на 68-річну лучанку. Та переходила дорогу, на середині дороги зупинилася та, з пояснень водія, пішла назад - і потрапила під автомобіль. Від отриманих травм жінка померла на місці пригоди.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus