USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Водій, що збив матір з дитиною, був на чужому автомобілі. ФОТО

9 Листопада 2010 12:04
Автомобілем «Фольксваген Т-5», що 8 листопада у Луцьку на вулиці Червоного Хреста наїхав на матір із 3-річною дитиною, керував п’яний водій.
Пішоходи переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Водій з місця ДТП втік, розповіли в УДАІ Волині.
Шляхом оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ виявили автомобіль поблизу на сусідній вулиці.
Уже відомо, що на момент скоєння ДТП ним керував 24-річний не працюючий лучанин. Чоловік – раніше судимий. До того ж він був п'яний і без посвідчення водія, оскільки за рішенням суду позбавлений права керування транспортними засобами.
З'ясувалося, що власники «Фольксвагена Т-5» здали автомобіль у ремонтну майстерню для фарбування, а зловмисник працював у цій майстерні різноробочим і вирішив скористатись автомобілем для власних цілей.
Зі слів винуватця ДТП, за кермом він був тверезий, але після того, як поїхав з місця автопригоди, залишив автомобіль поблизу, купив собі спиртне і, повернувшись, весь час вживав спиртне та стежив за подіями. Добровільно зізнатися у скоєному не зміг, бо, мовляв, дуже злякався.
Довідково:
За 10 місяців цього року на території Волинської області зареєстровано 132 дорожньо–транспортні пригоди за участю пішоходів, в яких 19 людей загинуло, 119 – отримали травми. З них з вини пішоходів - 56 автопригод, в яких 7 людей загинуло, 50 травмовано.
20 ДТП за цей рік сталося через порушення правил проїзду пішохідних переходів, у яких троє людей загинуло, 20 - травмовано.
Державтоінспекція Волині закликає учасників дорожнього руху бути особливо уважними й обережними на дорозі в осінню пору. Зараз дуже рано сутеніє, а дощі погіршують видимість.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Лучанин Показати IP 9 Листопада 2010 14:15
ну добре хоч живі залишились.... я так розумію ?!?!?
Лучанин2 Показати IP 9 Листопада 2010 16:42
Цікаво пишуть журналісти " ...на момент скоєння ДТП ним керував 24-річний не працюючий лучанин", а потім "а зловмисник працював у цій майстерні різноробочим і вирішив скористатись автомобілем для власних цілей"! Так цей злодюжка працював, чи не працював у майстерні?
Колишній літредактор Показати IP 9 Листопада 2010 17:02
Думаю, що причини непорозуміння із працевлаштованістю головного героя - у прес-релізі даішників. На це вказує саме слово "не працюючий". Зазвичай журналісти його не вживають. Вони б, швидше за все, написали "який не працює". Напевно, зловмисник працював в автомайстерні, але неофіційно. От так і вийшло. А в редакції "Вол. новин" опрацьовували інформацію швидко і не зауважили цієї суперечності.
АМ Показати IP 9 Листопада 2010 20:31
А чому не вияснили, яку горілку він пив.
Зацікавлена особа Показати IP 9 Листопада 2010 23:20
"...Добровільно зізнатися у скоєному не зміг, бо, мовляв, дуже злякався." А те що маленька дитина і жінка лежать в реанімації - не страшно??? За своє життя боїться, а за два чужих байдуже!!!
Paulo Показати IP 10 Листопада 2010 11:30
Автомайстерня не платить податки. Тому там працюють не працюючі ;-))). Куди дивиться Азаровська податкова. Тут можна було б розрити два злочини. Один про наїзд, а другий про не сплату податків.
дима Показати IP 11 Листопада 2010 12:04
Paulo если бы автомастерской еще бы пришлось платить налоги на работника то он бы получал в половину меньше т.е. отчисления и начисления на выдачу ЗП составляют почти половину.
NLV Показати IP 11 Листопада 2010 18:42
А про власника авто не згадали ні слова. Щось тут не все чисто. Даю зуб - водій ПІДСТАВНИЙ!!!
honey до NLV Показати IP 13 Листопада 2010 13:51
олігархи на таких машинах не їздять)
Orin Показати IP 11 Листопада 2010 23:37
Теж думаю, що водій - підстава... За ніч власники-олігархи могли з десяток водіїв знайти
VICTOR-555 Показати IP 13 Листопада 2010 20:09
Проезжал в тот момент там . Мать без сознания лежала в 15 метрах от перехода , ребёнок (вроде девочка)в 10-ти и пытался встать , ихний пакет практически на зебре . Мы не остановились -людей было много (там остановка). Респект и уважуха мужику на чорной хюндай сонате , что первым остановился и прикрывал от повторного наезда пострадавших - погода была мерзкая. Урода - убить . Просьба к автору статьи узнайте как ихнее здоровье и отпешитесь . Спасибо
SOLO Показати IP 17 Листопада 2010 21:42
Девочка, 24 будет 4 года, уже почти поправилась. Внутри какие-то мелкие повреждения. Снаружи ссадины. Мать в травматологии. Будут собирать кости. Насколько серьёзно не знаю.
111 Показати IP 20 Листопада 2010 09:48
Дівчинку вже виписали з лікарні, її маму мали оперувати - складати руку (там відкритий перелом з роздробленням), думаю операція досить складна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus