USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Водій трактора загинув на переїзді під потягом Чернівці-Ковель. ФОТО

24 Листопада 2013 12:33
Рухаючись через нерегульований переїзд на заборонені сигнали світлофора, водій трактора допустив зіткнення з пасажирським поїздом сполученням «Чернівці -Ковель». Аварія трапилась сьогодні о 03.20, - повідомили у пре-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Подія трапилася на 28 кілометрі залізничного перегону «Запитів - Колодно» Львівської області. Водій трактора МТЗ-80 33-річний житель Кам’янко - Бузького району Львівської області, порушуючи правила перетину залізничного переїзду, виїхав на залізничне полотно.
Машиніст пасажирського поїзда застосував термінове гальмування, але уникнути зіткнення не вдалося. Внаслідок ДТП водій трактора загинув на місці пригоди, а транспортний засіб зазнав значних механічних пошкоджень.

Затримка руху залізничного транспорту на дільниці склала дві години сорок хвилин.
Працівники транспортної міліції вкотре нагадують учасникам дорожнього руху, що нехтування загальноприйнятими правилами дорожнього руху приводять до непоправимих наслідків.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus