USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Водій «ВАЗа» збив велосипедиста на смерть і втік

29 Жовтня 2009 13:57
Учора на автошляхах Волині трапилось три дорожньо-транспортні пригоди. Про це 29 жовтня інформують «Волинські новини».
Як повідомили у Волинській ДАІ, вчора о 09.30 у Луцьку на вулиці Глушець 31-річний житель села Підгайці, керуючи автомобілем «ЗАЗ-Деоо» збив 9-річну лучанку. Внаслідок ДТП дівчинку з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.
У середу, 28 жовтня, о 19.25 на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк у селі Сільце Горохівського району автомобіль невстановленої марки збив велосипедиста і зник з місця пригоди. Внаслідок ДТП 59-річний велосипедист помер на місці. Працівники Горохівського ВДАІ встановили, що наїзд на велосипедиста скоїв 24-річний Роман, керуючи автомобілем ВАЗ-2108. Водія правоохоронці затримали.
Того ж дня о 18.35 телефоном від лікаря ЦМЛ надійшло повідомлення про те, що на трасі Львів-Ковель у районі повороту на проспект Дружби міста Нововолинська сталася ДТП. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 18 години у місті Нововолинську на автодорозі Львів-Ковель у районі повороту на проспект дружби зіткнулися два мопеди марки «Альфа». У результаті ДТП 50-річний Сергій К., що працює лікарем нововолинської ЦМЛ, отримав  тяжкі тілесні ушкодження. Наразі потерпілий знаходиться у комі в реанімаційному відділенні. Інші учасники ДТП – 58-річний та 42-річний нововолинці – не постраждали. Транспортні засоби затримані на штрафмайдинчику Нововолинського МВ. За даним фактом проводиться перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus