USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Водій з двома пасажирками злетіли у кювет

29 Березня 2011 10:30
У селі Люблинець Ковельського району 27 березня пізно ввечері на вулиці Жовтневій водій «Опель-Астра» наїхав на дві електроопори та паркан.
За його кермом був житель міста Почаїв Тернопільської області 24-річний Володимир Д., - повідомляє сайт волинської міліції.
Водія з тілесними ушкодженнями довелося госпіталізувати в реанімаційне відділення центральної райлікарні.
Натупного дня опівночі на автодорозі поблизу села Старі Червища Камінь-Каширського району у кювет з’їхав автомобіль «Чері-амулет», яким керував 46-річний мешканець Селища Любешівського району.
У результаті ДТП водій, а також дві 21-річні пасажирки Луцького району – з Полонки та Городища – отримали тілесні ушкодження. Їх відправили у центральну райлікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus