USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій з Горохівщини «наїхав» на лучанина

12 Жовтня 2009 11:17
В автопригодах, що трапилися у минулі вихідні, травмовано трьох волинян, – інформують «Волинські Новини».
У суботу, 10 жовтня, о 05.30 у Луцьку на проспекті Волі 33-річний житель села Колодежі, що у Горохівському районі, керуючи автомобілем «Шевроле-Авео», скоїв наїзд на 23-річного пішохода, жителя Луцька, повідомляє сайт волинської міліції. У результаті пригоди останній з тілесними ушкодженнями госпіталізований до Луцької міської клінічної лікарні.
Того ж дня близько опівночі на автодорозі в районі села Клопочин Іваничівського району 26-річна жителька села Рядовичі автомобілем «Форд-Фієста» травмувала 34-річного мешканця села Клопочин. З тілесними ушкодженнями пішохід доставлений в центральну райлікарню.
А в неділю, 11 жовтня, близько 15-ї години на автодорозі поблизу села Доросині Рожищенського району автомобіль «Нісан Максима», яким керував 58-річний лучанин, зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-21043» під керуванням 35-річного жителя Луцька. Усе обійшлося лише тілесними ушкодженнями для водія ВАЗа, якого госпіталізували в райлікарню.
Трагічно закінчився минулий тиждень для 50-річної жительки села Яревище Старовижівського району. Її труп виявлено у суботу, 10 жовтня, за місцем проживання. Встановлено, що тілесні ушкодження жінці завдав 54-річний односельчанин.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus