USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Водія, який втік із місця ДТП, смертельно травмувавши лучанку, розшукали

22 Січня 2009 09:15
Співробітники волинської Державтоінспекції розшукали водія і авто, що причетні до скоєння дорожньо-транспортної пригоди, у якій жінка-пішохід отримала смертельні травми. Про це 21 січня інформують «Волинські Новини».
 
Учора, 20 січня, під час нагляду за дорожнім рухом у місті Луцьку на перехресті вулиць Карпенка-Карого і Зв’язківців інспектор із розшуку викрадених та угнаних транспортних засобів ВДАІ (з обслуговування міста Луцька) лейтенант міліції Олександр Мокієць зупинив автомобіль FIAT SCUDO-95 із певними механічними пошкодженнями для перевірки на предмет причетності до ДТП, що сталося у Луцьку 9 січня.
 
За повідомленням УДАІ УМВС у Волинській області, автомобілем керував власник, який при поясненні причини зупинки був дуже здивований. Він розповів, що автівкою не користувався довгий час, приблизно з 20 грудня, оскільки не було необхідності, а транспортний засіб перебував у боксі на території приміщення шиномонтажу на вулиці Дубенській 22Б, де залишались і ключі від автомобіля.
 
Потім з’ясувалося, що можливість користуватися цим авто мали хлопці-робочі, які працювали на тому шиномонтажі. На запитання власника, чому авто має пошкодження, робочі пояснили, що, виїжджаючи з боксу, через необережність зачепили автомобіль. Однак при подальшому опитуванні та пред’явленні незаперечних доказів один із цих працівників зізнався у причетності до ДТП на Мамсурова, де травмував людину.
 
Наразі авто перебуває на штраф майданчику. Розслідування дорожньо-транспортної пригоди триває.
 
Довідково:
 
9 січня о 17.50 у місті Луцьку по вулиці Мамсурова сталася ДТП – наїзд на пішохода. При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи було встановлено, що водій автомобіля, особа якого встановлювалася, здійснив наїзд на пішохода – 58-річну лучанку Євгенію Чмигу. Жінку виявили  на узбіччі по вулиці Мамсурова в напрямку вулиці Боженка.
 
В результаті ДТП постраждала отримала тілесні ушкодження: полі травму і перелом лівого плеча. Її госпіталізували в відділення реанімації Луцької ЦМКЛ, де жінка, не приходячи до свідомості, від отриманих травм померла.
 
Працівниками ДАІ при обстеженні місця пригоди було виявлено уламки пластмаси, схожої на бампер, білого та чорного кольору.
 
Правоохоронці провели низку пошукових заходів на встановлення місцезнаходженя автомобіля і встановили, що у скоєнні цієї ДТП підозрюються автомобілі білого кольору марок CITROEN JUMPER-145, PEUGEOT EXPERT-215, FIAT SCUDO-95.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 22 Січня 2009 10:39
Слова "угон" в українській мові нема. У словнику "угон" пояснюється як "викрадення". Щоправда це слово є у тексті законів, але ж журналісти не тупі менти? На зауваження не ображайтеся, ви даєте інформацію чітку і оперативну, але як прекрасно, коли вона ще й буде грамотна.
Анонім Показати IP 22 Січня 2009 14:43
Ти хоч один день попрацював би у міліції, грамотний! Знаємо без тебе, що слова "угон" в українській мові нема. Краще б озирнувся навколо себе, може той Фіат Скудо - що чавить людей, наближається до тебе, а ти роззявив рота і вчиш грамоти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus