USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Вольво» в’їхало у стовп – пасажирка травмована

26 Квітня 2011 12:28
У Ковельському районі на Волині мешканець села Облапи в’їхав у бетонну електроопору та огорожу – у результаті ДТП пасажирка потрапила у лікарню.
Пригода сталася 25 квітня у селі Облапи. Водій не впорався з керуванням і наїхав на опору, – повідомляє сайт правоохоронців.
18-річна пасажирка Юлія Д., жителька Облап, з тілесними ушкодженнями госпіталізована в Ковельську ЦРЛ.
Цього ж дня ввечері у Любомлі автомобіль БМВ наїхав на залізобетонне огородження водопропускної труби та перекинувся. У цьому випадку водій теж не справився з керуванням.
24-річного водія, місцевого мешканця, довелося госпіталізувати.
А в Озютичах Локачинського району 49-річний житель села Павловичі автомобілем «Фіат-Добло» наїхав на 14-річного пішохода, якого теж відправили до лікарні.
Ще одна ДТП 25 квітня сталася у селі Шепель Луцького району. Тут житель Вінницької області 27-річний Віталій Т., перебуваючи за кермом «Ауді а4», зіткнувся з автомобілем «Фіат-Добло» під керуванням 35-річного лучанина Андрія П.
Пасажирку «Ауді» 24-річну Ольгу К., жительку села Головне, та пасажирку «Фіата» 34-річну лучанку Тетяну П. доставили у лікарню.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus