USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянку, яка зникла, знайшли. Другого підлітка шукають

7 Грудня 2015 13:29
Волинянку, мешканку Нововолинська, Ольгу Назарук, знайшли. Про це пише «Під Прицілом».

Як повідомляють у поліції, з дому дівчина пропадала і раніше.

Нагадаємо, Інформаційне агенство Волинські Новини в суботу, 5 грудня, повідомляло, що у Нововолинську зникли дівчина та хлопець. У міліції запевняють, що ці зникнення не пов'язані між собою.

Водночас, обоє підлітків – з однієї школи.

Пошуки 9-класника ЗОШ №7 Нововолинська Юліана Буська досі тривають. Як повідомляє БУГ, Юліан вийшов з дому 4-го грудня і не повернувся.

Юлік, як його називають друзі, проживає разом із батьком та навчається в загальноосвітній школі №7. Мама померла приблизно три тижні тому.

Як повідомили у правоохоронних органах, хлопець лишив рідним записку, в якій вказав, що живий, але не хоче жити з татом.

Очевидно, на фоні сімейного конфлікту юнак покинув домівку, - пише видання.

Юліан у школу №7 прийшов вчитися 1-го вересня 2015-го року, до цього навчався в гімназії.

Педагоги розповідають, що після смерті мами спостерігали за поведінкою хлопця, але якихось суттєвих змін не помітили. Натомість їхні колеги з гімназії кажуть, що конфлікт зниклого підлітка з батьками тягнеться давно.

Поліція й надалі працює над встановленням місцезнаходження Юліана.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 7 Грудня 2015 19:02
Горю нетерпінням дізнатися - а де ж панянка пропадала? Може її викрали та була детективна історія? Може вона в Нарнію мандрувала? Чи, "мо", забухала, - як вважали деякі бійці клавіатури та мишки? Хлібом я запасся - чекаю на видовища!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus