USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин автівкою збив людину і втік. Відбувся «умовно»

28 Лютого 2014 17:00
Волинський апеляційний суд задовольнив скаргу прокурора та позбавив винуватця ДТП, який посеред ночі збив людину і втік з місця аварії, права керувати транспортними засобами. Про це інформує Під прицілом.

Ще у листопаді 2012 року на трасі поблизу села Ставки Турійського району чоловік збив людину. Близько другої години ночі чоловік автомобілем

Audi-100 мчав на великій швидкості, виїхав на зустрічну смугу і збив пішохода. Побачивши, що він скоїв, ненадав постраждалому допомогу, й зник з місця ДТП.

У грудні 2013 року Турійський районний суд призначив покарання у вигляді обмеження волі терміном на 1 рік з іспитовим строком на рік. У суді, мовляв, не було достатніх доказів для того, аби звинуватити чоловіка у порушенні правил безпеки дорожнього руху.

Тому прокурор подав апеляційну скаргу, де просив суду дослідити обставини події та призначити обвинуваченому покарання згідно зі статтею ККУ «Порушення правил дорожнього руху».

Апеляційний суд Волинської області скаргу прокурора задовольнив частково, а представника постраждалого – повністю. Таким чином, скасувавши вирок суду першої інстанції, призначив покарання – 4 роки обмеження волі з іспитовим строком терміном на три роки.

Крім того, суд на три роки позбавив обвинуваченого права керувати автотранспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus