USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинська першокласниця врятувала з крижаної води ровесницю. ФОТО

27 Січня 2009 13:20


Випадок, що трапився у селищі Голоби Ковельського району Волинської області, здивував не тільки батьків та педагогів, але навіть професійних рятувальників. Шестирічна першокласниця Аня Войціховська без будь-чиєї допомоги витягнула ровесницю Іринку Коренгу з крижаної води. Про це 27 січня повідомляють «Волинські Новини».

За інформацією Центру пропаганди ГУ МНС України в Волинській області, дівчинка, ковзаючись на невеликому ставку на околиці села, провалилася під лід і почала тонути. Більше 20 хвилин дитина пробула у крижаній воді, допоки спроби Ані не увінчалися успіхом.
За словами Ані Войцеховської, вона кликала на допомогу дітей, які бавилися неподалік, проте вони не відгукнулися. Хтось навіть пожартував, що дівчатка кумедно борсаються на ставку.
Обидві дівчинки стверджують, що коли відбувалося усе, навіть не плакали. Не розгубилася Аня від страху і безпорадності. Намагалася не панікувати Іринка в холодній крижаній воді.
Однак, витягнути Іринку з водойми вдалося завдяки санкам. Змоклі, замерзлі, але живі дівчатка повернулися після пригоди додому. Ряд неймовірних обставин, у результаті яких ніхто не постраждав, можна впевнено назвати зимовим дивом, Божою милістю, щасливим збігом обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 14:03
Голоби - це селище
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 16:25
по моєму тут головне - врятоване життя а не голоби

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus