USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські «джекі чани»: У сільському клубі побилися 40 чоловік

16 Лютого 2009 18:15
У селі Серхів Маневицького району нещодавно трапилася подія, що сколихнула всі 170 дворів поселення. Тут відбулася грандіозна бійка між місцевими молодиками та парубками із сусіднього села. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Один із учасників бойовища – Олексій Макарчук – розповів, що разом із друзями приїхав повеселитися до Серхова із сусіднього села Озірце Володимирецького району Рівненської області. Спочатку хлопці випивали у місцевому магазині, де в той час було людно й відпочивало багато молоді.
Коли Макарчук підіймав чергову чарку, то побачив, як до магазину вбігла жінка, прохаючи дати серветку та води. Відразу стало зрозуміло, що на вулиці відбувається бійка: один з товаришів Олексія зав’язав з кимось конфлікт. Чи то через необережне слівце, чи то через неввічливість, чи то з яких інших невідомих мотивів молоді люди розпочали невеличку штовханину в проході, яка за мить перетворилася на справжнє побоїще.
Гості з Рівненщини зрозуміли, що у місцевих кількісна перевага, тому варто накивати п’ятами, аби не стати боксерськими грушами. Заскочивши до авта, компанія попрямувала до себе додому. Однак хтось із присутніх помітив, що у метушні забули забрати ініціатора бійки. Зі слів ще одного учасника конфлікту, хлопці вирішили повернутися, аби визволити свого друга з біди. Тому на всіх парах помчали до Озірців за підмогою.
Тим часом недільний вечір у Серхові продовжувався традиційно: вся молодь попрямувала на танці. Вже потроху забувався недавній конфлікт у магазині, як раптом до місцевого клубу ввірвався натовп парубків з палицями, дубинками і навіть кастетом.
Завідуючий закладу дозвілля молоді села Серхів Василь Назарук на власні очі бачив, як все відбувалося. Чоловік розповідає, що у клубі було чоловік п\'ятнадцять місцевих, коли всередину вихром влетіли непрохані гості.

За інформацією офіційного сайту УМВС України у Волинській області, близько 25 «рівненських» приїхали на п\'ятьох автомобілях, озброєні «підручними матеріалами». Пан Назарук пригадує, що тривало бойовище не більше 5-7 хвилин.
Але за цей час молодики встигли натворити чимало: двоє хлопців опинилися на підлозі у крові та майже без свідомості, стіни та підлога хаотично вкрилися бурим кольором. Плями від крові були у коридорі, у залі на стінах, стільці розкидані в різні боки. Завідуючий клубу каже, що ледве встиг забрати дорогу апаратуру, аби вона, як і все, що знаходилося у приміщенні, не стала знаряддям бійки.
Серхівський сільський голова Петро Гузар повідомив про подію міліціонерів та викликав швидку допомогу.
Як розповів заступник начальника Маневицького РВ УМВС Ростислав Павлюк, зараз правоохоронці опитують всіх свідків та учасників події. Виявилося, що ця процедура буде тривалою, адже у коридорі райвідділу чекає цілий натовп молодих людей, щоб дати свої пояснення.
Відповідати хлопцям доведеться згідно зі статтею 296 (хуліганство) КК України. Крім того, власник кастету додатково нестиме відповідальність перед законом за носіння цього виду забороненої зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Васек Показати IP 16 Лютого 2009 20:27
Повеселились пацаны.
Анонімус Показати IP 16 Лютого 2009 22:23
Нормально святкують в селі День Святого Валентина... )))
Анонім Показати IP 16 Лютого 2009 22:30
де-бі-ли!!!
Анонім Показати IP 16 Лютого 2009 22:43
Бидлота у своєму репертуарі
Анонім Показати IP 16 Лютого 2009 23:12
ото гвалту наробылы пацанчыгы)))
Жорик Показати IP 16 Лютого 2009 23:15
вот это по нашему-по европейски. Дикие дети гор.
Валера Показати IP 16 Лютого 2009 23:43
да, не перевелись еще... :) хоть не зарезали никого
Анонім Показати IP 17 Лютого 2009 09:41
Якщо взяти у нашому сільському клубі завідувачка накриває поляну і наливає для молоді самогон, або навіть продає, таким способом заробляє гроші, то що можна говорити, я незнаю як там було, але скільки знаю, в селах завжди билися
Проктор Показати IP 17 Лютого 2009 09:54
...вони мабуть передивились засідання "Верховної зради", там теж бійки, незрозуміло, як трактувати в такому випадку вислів - "який народ, така і влада" ЧИ "яка влада, такий і народ",..думаю ми дійсно будемо жити краще і в Україні ще є потенціал, який залишили нам татари...на жаль в зазначених селах не мають Інтернету, вони б ще раз побилися вже для реклами та залучення інвестицій...Примітка:у свиней як правило народжуються свині - природа, нічого не поробиш"
Анонім Показати IP 17 Лютого 2009 21:08
Сільська бикота ніколи не вміє нормально відпочивати.Ті клуби всі треба позакривати,хай в коровниках танцюють...
Олександр Хільчук Показати IP 18 Лютого 2009 15:04
Куди молоді в селі податися, як не до клюбу? А бикота є скрізь. Та й і в містах буваю розборки.
Сергій Показати IP 16 Квітня 2012 10:51
як багато різних цікавих тверджень...та ви там були? "интилигенты хреновы". хоч хтось з вас в праві називати їх бикотою...там справа честі та образи відстоювалася...ераще отримати добряче відстоюючи свою честь, а ніж чмом втікти в нору...та вам цього не зрозуміти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus