USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські прикордонники затримали старенький «Фольксваген» з українською горілкою

21 Вересня 2009 13:57
Начальник відділу прикордонної служби «Піща», що у Шацькому районі на Волині, у неділю ввечері 20 вересня здійснював моніторинг ділянки Державного кордону. У ході відпрацювання оперативної інформації на напрямку Красний Бір (Україна) – Приборово (Республіка Білорусь) виявив старенький брудний «Фольксваген», водій якого під покровом темряви без світла фар рухався в бік Державного кордону. Про це 21 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомили «ВН» у прес-службі Луцького прикордонного загону, начальник швидко та вміло скорегував дії найближчих прикордонних нарядів, в результаті чого автомобіль було зупинено, водія без документів на авто та тих, що посвідчують його особу, затримано.
В ході огляду транспортного засобу в салоні виявили 54 пляшки по 0,7 «Хлібного дару» та 304 пляшки по 0,7 «Хортиці» вітчизняного виробництва з українськими акцизними марками.
Уже невдовзі особу затриманого інспектора прикордонної служби встановили – ним виявився місцевий житель села Переспа Петро Н. 1979 року народження, а от з автомобілем складніше – під державними номерами, які були на «Фольксвагені», зареєстрований автомобіль «Москвич».
Інспектора митної варти, які прибули на відділ для прийому товарних цінностей, оцінили горілку більше 10 тисяч гривень, а автомобіль, як засіб переміщення контрабанди, близько 5 тисяч гривень. Затриманого водія спочатку прикордонники оштрафують за порушення прикордонного режиму, потім в суді йому прийдеться відповідати за спробу порушення державного кордону, і наприкінці Петро буде пояснювати митникам і судді  куди і навіщо перевозив на «лівому» авто горілку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus