USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські рятувальники «благословляють» дітей на канікули

18 Травня 2010 11:17
В Україні щодня внаслідок нещасних випадків щодня гине троє дітей. З початку року в області на пожежах травмувалося четверо дітей, на воді загинули двоє юних волинян.
Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС у Волинській області.
Біда трапляється, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці чатує небезпека. Незабаром літні канікули, що зазвичай не минають без прикрих випадків (пожеж, утоплень, трагедій на дорозі), які виникають з вини дітей та їх батьків.
Легковажне поводження малечі з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки – першопричини сумних та трагічних наслідків.
ГУ МНС у Волинській області закликає батьків не залишати дітей без нагляду. дбати про їхню безпеку, дотримуючись правил поведінки в побуті та демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus