USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинським рятувальникам продали спецтехніку за 2 мільйони

28 Січня 2014 21:03
Тендер на дорогі авто для волинських рятувальників виграла компанія, яка є партнером фонду колишнього керівника столичних колег МНС-ників.

Про це пишуть Наші гроші.

«Компанія Тітал» у жовтні-грудні отримала підряди на придбання товарів на суму 3,15 мільйона гривень. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель». Третина цих грошей пішла на автомобілі для Волині.

З них 1,4 мільйона гривень за пожежну машину з функцією обмеження зони забруднення від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Ще 0,55 мільйона гривень фірма отримає від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області за службовий автомобіль для виявлення загрози.

Власниками «Компанії Тітал» є киянин Павло Брицький і Петро Брицький, професор кафедри історії України Чернівецького національного університету.

«Компанія Тітал» є співзасновником ТОВ «Дозор», де його партнером є «Благодійний фонд сприяння державній пожежній охороні міста Києва», що заснували Ігор Немировський і Анатолій Косар.

У 2010 році Анатолія Косаря призначили начальником Управління екологічної політики та техногенної безпеки Секретаріату Кабінету Міністрів України.

У 2003-2006 роках Косар працював начальником Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій в місті Києві.

У протоколах розкриття пропозицій конкурсних торгів йдеться, що у тендері для Волині, зокрема на закупівлю пожежної машини з функцією обмеження зони забруднення брали участь дві столичні компанії ТзОВ «Компанія Тітал» та ТзОВ «Науково-виробниче підприємство «Контакт».


У звіті про результати проведення процедур відкритих і двоступеневих торгів та попередньої кваліфікації, опублікованому на сайті волинських рятувальників, зазначено, що частина з грошей, за які придбані нові автомобілі – кошти Євросоюзу, а частина – державні.


Який відсоток залучених коштів, а який відсоток державних - в управлінні ДСНС у Волинській області пообіцяли повідомити згодом, мовляв уточнять цифри.

Спецтранспорт вартістю 2 мільйони гривень на Волинь ще не прибув, кажуть в управлінні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
громадянин Показати IP 28 Січня 2014 23:07
Сьогодні ДСНС, мабуть, єдина в Державі служба ДЛЯ ЛЮДЕЙ. МОЛОДЦІ!
Да до громадянин Показати IP 29 Січня 2014 00:08
Да да да: пиндококи. Грабте наші гроші. Все одно вас рачком поставим і , як преза законт****.
дохтор до Да Показати IP 29 Січня 2014 10:40
Що ти куриш, шановний? Криє не по-дитячому.
Хохол Показати IP 29 Січня 2014 09:31
Хто дав хворому д**лу комп"ютер?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus