USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинському пенсіонеру BMW з Польщі «обійшлося» у 21 тисячу гривень

9 Листопада 2013 07:59
Волинянин взяв кошти у пенсіонера, а саме 21 тисячу гривень, пообіцявши пригнати йому авто марки BMW з Польщі. Утім ані машини, ані грошей ошуканий не отримав. Ковельський міськрайонний суд призначив шахраю лише громадські роботи та відшкодування матеріальних збитків, - інформує Під прицілом.

Так, постраждалий передав обвинуваченому 21 тисячу гривень, аби той пригнав йому автомобіль. Для цього навіть взяв кредит у банку на 15 тисяч гривень. Як повідомив шахрай, він від початку не збирався приганяти авто, оскільки навіть не мав закордонного паспорту, бо депортований

Пенсіонер зрозумів, що його обманули, лише через декілька днів. Шахрай певний час «водив за ніс» військового пенсіонера, розповідаючи, що авто придбане і знаходиться на стоянці в Польщі. Однак постраждалому, зрештою, каже, увірвався терпець і він повідомив у правоохоронні органи.

Ошуканий на суді розповів, що поки йому не повернули борг. Крім того, він, військовий пенсіонер, змушений зі своєї невеликої пенсії сплачувати кредит банку та відсотки, тож, мовляв, дуже переживає, що несе додаткові матеріальні витрати, у зв’язку з чим просить стягнути з обвинуваченого матеріальну шкоду обсягом 21 тисячу гривень та моральну шкоду - 3 тисячі гривень. Відтак, наполягав на суворому покаранні обвинуваченого.

Суд, вислухавши аргументи сторін і врахувавши, що обвинувачений повністю визнав вину, раніше не був судимий і має на утриманні двох малолітніх дітей, обмежився громадськими роботами у вигляді 200 годин, призначив відшкодувати 24 тисячі гривень постраждалому та взяв із шахрая зобов’язання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus