USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волинь завітав волонтер з Польщі

12 Серпня 2015 13:12
Волонтер з Польщі завітав до Ковельського центру допомоги 51 ОМБР. Про це йдеться на сторінці спільноти у мережі Фейсбук.

"Мали за честь приймати в нашому Центрі людину, яка разом із потужною командою українців в Польщі допомогла українським бійцям АТО більше ніж на 6 мільйонів гривень. Волонтери знову привезли вагому допомогу для сімей Іванофранківщини та Тернопільщини", - повідомляють волонтери.

До Ковеля Іван Сирник з дружиною Христиною приїхали на запрошення свого партнера по волонтерській діяльності в Україні, керівника проекту "Допоможи малечі, якій війна лягла на плечі!", волонтера Савіної Людмили.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що нещодавно з Польщі повернулися діти волинських бійців. Зауважимо, цю поїздку здійснили за спряння Івана Сирника.

Польський благодійник завітав на годину, але безмежно вдячні сім'ї волинських Героїв влаштували справжню українську гостину. Зустріли гостя з хлібом-сіллю, у вишиванках, заспівали "Зеленеє жито", Людмила Савіна та Софія Клімук організували екскурсію волонтерським Центром. Після цього поїхали в село Задиби до волонтера Анни Лисакової.

"Смачні українські страви від волинських господинь, душевні розмови, безмежні слова вдячності, сльози при спогадах війни, посмішки та обійми вдячних діточок...тВідпустили гостей додому лише ближче обіду", - розповідають волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
За правду Показати IP 12 Серпня 2015 21:47
Савіна волонтерка?! Смішно! А Івахів за що їй зарплату платить?
до правди Показати IP 12 Серпня 2015 21:57
я знаю савіну волонтерку яка бійцям пораненим помагає навіть в словаччину відправила душ 5 писали на ФБ
За правду до до правди Показати IP 12 Серпня 2015 22:27
Погано знаєте! 5 душ одних і тих самих, бо ж поранених у нас не має більше напевно :)...Ще й за гроші спонсорів! От тільки словаки в шоці, бо нічого не знають за гроші!!!! І коли вже люди прозріють і виведуть на чисту воду ту шарашкіну контору!
до правди Показати IP 13 Серпня 2015 13:19
Напевно щось не так в тому центрі -багато чуток ходить недобрих про той центр...і шо в польшу брали родичів і розібрали подарунки по своїм ...і що та реабілітація військових нічого не дає..крім шкоди- бо там" козацькі забави" ще ті...але то все люди їм рота не заш'єш ...ай правда посмерджує
хористка Показати IP 13 Серпня 2015 13:35
Ой ліпше б не співали те зеленеє жито бо ж чула як колядували то сміхоттє якби не той малий що був з ними...
Олексій Показати IP 13 Серпня 2015 21:37
"Вдячні діточки " Коли наші діти були в Польші з керівником савіною неевідомо де пропав ящик з медикаментами на 3 тисячі.... вчинили разборки з дитиною і наказали не розібравшись - Савіна вухо пацану крутила і сказала, що ти завтра на море не їдеш, а без їжі проведеш день в кімнаті..... довелося розбирати конфлікт, а вона навіть не вибачилася перед дитиною... кричали на дітей (тіпа, ви ходите як стадо при тих поляках!!!!)....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus