USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка брехала суду про зґвалтування

11 Липня 2013 14:25
Мешканка Волині з метою задоволення власних цілей збрехала слідчому Любомльського РВ УМВС України у Волинській області про те, що її зґвалтували, - повідомляє «Під прицілом».

Кримінальне провадження про обвинувачення розглянув Любомльський районний суд.

За словами жінки, зґвалтування відбулося в селі Підгородне Любомльського району Волинської області в приміщенні колишнього колгоспу. Мовляв, зґвалтування вчинив якийсь чоловік.

Однак, як виявилося під час слідства, статеві відносини відбулись за добровільною згодою.

Відтак, жінка збрехала, бажаючи щоб її заява стала приводом для початку досудового розслідування, використовуючи таким чином правосуддя у своїх незаконних цілях.

Так, Любомльський районний суд призначив жінці покарання у вигляді 1 року позбавлення волі. Щоправда, жінку від покарання звільнять, якщо вона протягом 1 року не вчинить нового злочину і повідомлятиме кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи, навчання, періодично з'являтиметься в інспекцію для реєстрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus