USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Учасниця скандальної голої фотосесії в Дубаї заявила про зґвалтування. А її звинуватили у вимаганні

28 Травня 2021 21:35
Учасниця скандальної голої фотосесії в Дубаї, 23-річна Наталія Чуприна з Дніпра заявила про те, що її побили і зґвалтували. За її словами, це сталося 21 квітня, через кілька тижнів після її повернення з в’язниці Дубая на батьківщину. А приводом для зґвалтування нібито стала «неналежна поведінка» дівчини в ОАЕ.

При цьому житель Дніпра Валерій Д., якого дівчина звинувачує в нападі, стверджує, що не вступав з нею в інтимні стосунки. А сама Наталя, за його словами, вимагала у нього 5 тисяч доларів за те, що відкличе заяву, яку раніше подала в поліцію.

«Страна» поспілкувалася і з Наталею Чупріної, і з Валерієм Д., якого вона звинувачує у зґвалтуванні.

Видання публікує дві версії подій.

«Серед двору Валерій просто роздягнувся»

За словами Наталії, раніше з Валерієм Д. вони не були знайомі особисто. Їх звели спільні знайомі.

«Я була в пошуках квартири, знайомі вирішили мені допомогти в цій справі і чомусь дали йому мій контакт», – говорить Наталя.

На уточнююче питання про те, чи хотів Валерій здати їй житло, Наталя відповідає ухильно.

«Не те, щоб ... Можливо, хотів чимось допомогти. Він написав мені на електронну пошту:» Привіт! Мені твій контакт дала ось ця людина, сказала, ти шукаєш житло". Далі він попросив мій Instagram. А через тиждень подзвонив і запросив до себе відпочити, погуляти на дачу за містом. Там ще був його друг. Я його теж не знала», – відзначає Наталя Чуприна.

Вона стверджує, що не думала про те, чи може їй загрожувати небезпека, коли погодилася поїхати до двох незнайомих чоловіків на дачу.

«Я погодилася. Просто в місті мене всі знають. Ну як ... Не геть всі, але багато. І я звикла, що в моєму місті зі мною ніколи нічого поганого не траплялося. Я завжди спокійно виходила на вулицю і гуляла ... це була моя помилка. Я не заперечую того, що я зробила дурницю і вирішила поїхати, зустрітися з людиною, яку ніколи не бачила», – коментує дівчина.

За словами Наталії, Валерій викликав їй таксі, зустрів і купив для неї шампанське. Як стверджує, вона випила пару келихів.

В якийсь момент, каже дівчина, розмова з Валерієм перейшла в агресивну форму.

«Виходить, що цей Валера знає мого колишнього хлопця. Я його чоловіком називала – ми жили разом. І я сказала Валері, що ми хотіли завести дітей. На що Валера відповів мені, що я кінчена, що я взагалі не розумію. Сказав, що мій колишній хлопець – собачник. Ну, він удома тримав собак. І Валера почав обурюватися, що від нього вічно шерсть. І Валера стверджував, що я кінчена, тому що хотіла з такою людиною завести сім’ю. Я промовчала. А він розповідав про свою сім’ю. У нього є дитина – син, дружина є, але він дав зрозуміти, що вони вже розлученні», – згадує Наталя.

Потім почалася розмова про поїздку Наталії Чуприної в Дубай. Про те, що вона теж брала участь у скандальній ню-фотосесії в мусульманській країні, Наталя сама про це розповіла Валерію. Той, з її слів, засудив її за неналежну поведінку.

«Так як це була резонансна новина на весь світ, мені захотілося поділитися цим. Я просто запитала, чи чули вони новини про Дубаї? Вони сказали, що ні, почали розпитувати, що там в Дубаї було. Ну я і вирішила показати це голе фото з балкона, тому що вони не вірили мені, що я там була. Кажу, мовляв, мене там на одній фотографії видно. Хоч і зі спини, але за татуюванням можна дізнатися. Після чого Валера почав знову в мою сторону обурюватися. Говорити, що нібито я не тим займаюся у житті. Мовляв, так не можна, навіщо ці голі фото і все в такому плані», – говорить дівчина.

Наталія Чуприна каже, що відреагувала на претензії Валерія про свою ню-фотосесію в Дубаї з гумором.

«Я відповіла йому жартома: я хороший приклад поганої поведінки. І все, давайте на цьому зупинимося. Далі розмова перейшла вже в інше русло», – згадує дівчина.

За її словами, вони проговорили ще близько години-півтори. І Наталя вирішила, що пора їхати додому.

«У мене був потяг о 2:00 ночі з Дніпра до Києва, я повинна була їхати на передачу до Льоші Дурнєва «Дурнєв шукає хлопця». І мені вже пора було їхати з дачі. Я запитала у Валери, чи дасть він мені гроші на таксі, він сказав «не дам». А, ні, не так було. Я підійшла до телефона, а він мені каже: «ні, ти поїдеш через годину». Кажу, що мені пора додому. Вже було близько дев’ятої вечора . Я відповіла, що поїду за свої гроші. Він почав обурюватися. І в цей момент я нецензурно вилаялась, сказала: «Коротше, е ** ла в рот я таке». Він почав говорити мені, що я офігіла, і підійшов ближче. У цей момент я забула, що мені потрібно викликати таксі. Я машинально зателефонувала татові і почала просто кричати в трубку: «Будь ласка, допоможи, мене хочуть побити!» Тоді Валера просто вихопив у мене телефон і почав бити по голові», – розповідає Чуприна.

Вона стверджує, що Валерій вдарив її руками кілька разів. «Бив руками. Може, два, три рази ... Два удари точно було. По голові і по обличчю. У мене потім навіть був синяк під бровою. Я впала на підлогу, а Валера почав розмовляти з моїм татом по телефону», – згадує дівчина.

За її словами, Валерій сказав її батькові, що дівчину ніхто не ображає. «Але вона погано себе веде, що мені з нею робити?» – цитує слова Валерія Наталя.

«Я не знаю, що тато йому говорив ... Тато йому сказав, щоб він відвіз мене додому, що ми самі розберемося, що у мене дуже слабка психіка і мені не можна нервуватися. Я дійсно працюю з психологом, мені іноді навіть лікування призначають – нерви заспокоїти. Я сиділа і плакала, просила Валеру відпустити мене, говорила, що хочу додому. А він мені: «Рот свій закрий, шалава! Тому що я тебе в ліс вивезу ». Ну і я замовкла. Поки я сиділа і плакала, він кілька разів виходив на вулицю, говорив з моїм батьком. Я не знала, що мені робити, тому що я без телефона, без зв’язку, людей навколо більше немає. Виходить, він розмовляв з батьком, а той попросив Валеру відвезти мене додому. Валера сказав, мовляв, добре, зараз вона заспокоїться, і я відвезу її додому, сьогодні ваша дочка буде вдома. Тато назвав йому адресу. Потім Валера поклав трубку, і я попросила його віддати мені мій телефон. А він сказав: «Ти сьогодні залишаєшся тут», – каже дівчина.

Наталія Чуприна каже, що благала Валерія відпустити її. Однак він відмовлявся.

«Включив музику, підняв мене і почав зі мною танцювати. У результаті я просто вже змирилася і сказала йому, що залишуся. Але ляжу спати в окремій кімнаті. А він каже «Ні. Ти ляжеш зі мною». Ми заходимо в кімнату, я лягаю на ліжко, вкриваюся ковдрою і просто чекаю, що буде відбуватися далі», – каже дівчина.

Далі, за словами Наталії, Валерій її зґвалтував.

«Я відштовхувала його і кричала. Мене дуже сильно через нерви почало сушити. У роті пересохло так, що я навіть розмовляти не могла нормально. Коли у мене виходило, то я кричала: «Відпусти мене, я дуже сильно хочу пити. Я зараз помру, будь ласка, відпусти мене. Не треба, не чіпай мене».

Після цього вона пішла у ванну. За словами Наталії, Валерій змушував її пити воду з-під крана.

«Він підходить знову до мене, стоїть повністю голий. Починає до мене чіплятися. Я відштовхнула його, забігаю в кімнату, одягаю штани і просто вибігаю на вулицю. І на тлі цього всього я починаю просто кричати. Якомога сильніше. Він вибіг за мною і через те, що я кричу, почав мене знову бити. Я вже якось намагалася вдарити у відповідь, але не виходило. І коли я вже дуже сильно кричала, він мені просто відкрив хвіртку і сказав: «Пі * дуй на * уй звідси», – розповідає дівчина.

З її слів, на вулиці їй зустрівся перехожий чоловік, якого вона попросила допомоги. Він відвів її до своїх друзів, і вони вирішили викликати поліцію.

«Приїхала поліція разом зі швидкою, і ми повернулися до Валери. Він уже спав. Я не знаю, скільки там часу пройшло, пів години може. Ще 10-15 хвилин поліція у вікна світила, намагалися достукатися, щоб вони відкрили двері .. . У результаті вибіг Валера ... з того, що пам’ятаю, це те, що він бігав там у дворі, щось намагався довести, вони з поліцією потім кудись відійшли ... Валера намагався довести, що мене ніхто не чіпав, ніхто не бив, що я звичайна повія, яку він викликав. Що я під наркотиками, ну і все в цьому дусі», – розповідає Наталя Чуприна.

«З мене вимагають 5 000 доларів»

Версія Валерія Д. в деяких моментах збігається з показаннями Наталії. Але не сходиться тільки один ключовий факт: Валерій стверджує, що не бив її і не ґвалтував.

«Це було у мого друга вдома. Я сам зателефонував Наталі. У мене двоє знайомих з нею «гуляли», а після цього лікувалися від венеричних захворювань. Ми її звали не з метою сексу, а просто заради компанії. Ну ... Я знав , що від неї два мужики заразилися. Я ж нормальна людина. Нормальна людина буде, знаючи, що дівчина заразна, сексом з нею займатися?» – міркує Валерій Д.

На питання, для чого тоді він покликав до себе дівчину в гості, знаючи такі про неї подробиці, Валерій відповів: «Чого мене смикнуло набрати цю Наталю – одному Богу відомо. Подзвонив, мовляв, хочеш – приїжджай. Вона: «Так, приїду». Приїхала, ми просто спілкувалися, пили шампанське. Спеціально для неї купили дві пляшки. Одну вона випила і в другій там трохи залишилося», – розповідає Валерій.

Та стверджує, що за допомогою заяви в поліцію про зґвалтування, яку Наталя подала вже в Києві, вона просто намагається заробити. Зі слів чоловіка, вона вимагала у нього гроші в обмін на відкликання заяви.

«Це просто спосіб заробити гроші. Вона мене тиждень тероризувала дзвінками, потім я вже не витримав – взяв трубку і кажу: «Що ти від мене хочеш?» На що вона мені відповідає: «Дай мені грошей». Я сказав їй: «Ти грошей від мене не побачиш. Я ж тобі не благодійний фонд», – переказує бесіду Валерій Д.

Він уточнює, що про конкретні суми дівчина не говорила. Зате суму озвучив її адвокат Ярослав – 5 тисяч доларів.

Після цього Валерій звернувся до ДБР, пояснив ситуацію і було прийняте рішення «взяти» адвоката Наталії Чуприни на хабарі.

«Вони мені сказали тягнути час, щоб вони приїхали з Києва до Дніпра. Ярослав дзвонив і наполягав віддати гроші на вихідних. У вівторок вранці працівники ДБР зайшли до Єдиного реєстру досудових розслідувань і побачили, що жодної кримінальної справи на мене немає. О 11:34 я написав Ярославу повідомлення: «Займаюся питанням, точний результат дам до вечора. Наберу». А о 13:16 Ярослав відповів, що йому сказали припинити зі мною спілкування», – згадує Валерій Д.

Наталя відповідає, що гроші особисто вона не вимагала. Але таку пораду давала їй подруга і вона цю фразу повторила у розмові з Валерієм.

«Я приїхала в Дніпро назад, за місцем писати заяву. І він (Валерій, – ред.) у цей момент мені дзвонив. Каже: «Наташ, ну ти ж розумієш, що ніякого зґвалтування не було, я тебе і пальцем не чіпав». «А у мене побої є», – кажу йому. На що він: «Ну добре, і що ти від мене хочеш?» А подруга моя сиділа поруч і каже така – «грошей». Тобто, це не я, це подруга сказала. Я підтвердила, що так – грошей, але я не сказала цілу фразу: «Мені потрібні від тебе гроші». Він потім другий раз телефонував, і я сказала, що мені від нього нічого не треба. Тобто, я не вимагала . Я не сказала: «або ти даєш мені гроші, або я пишу заяву». Я цілеспрямовано їхала писати заяву. У мене була мета: або посадити його, або покарати. А те, що ми просто до слова сказали «гроші» – ну вирвалося у подруги, з ким не буває», – запевняє Наталія Чуприна.

За її словами, незабаром і вона, і Валерій повинні пройти перевірку на поліграфі. Однак сам Валерій каже, що йому нічого про це невідомо. І навіть кримінальної справи проти нього немає.

«Все стихло. Ні про який поліграф не йшлося. Зараз просто ось ця вся нісенітниця у вигляді пліток містом ходить», – заявляє Валерій Д.

Як Наталя Чуприна потрапила в Дубаї

Наталія Чуприна також докладно розповіла журналістам, як потрапила на скандальну ню-фотосесію в Дубаї.

«Надійшла пропозиція поїхати в Дубаї. Мене спочатку не хотіли брати, але я напросилася. Про те, що не хотіли, мені сказали потім. Вони боялися, що я можу загубитися в аеропорту, що я не особливо обізнана в їхній сфері і я ще мало чого знаю. Боялися, що я десь можу затупити, зробити щось не так. Тому і не хотіли брати в Дубаї, щоб зі мною нічого не сталося. Це було більше для моєї безпеки. Мені одна з дівчаток сказала: «Ми думаємо, що ти тупенька». Але це було по-дружньому, я не образилася», – говорить дівчина.

За її словами, знайомі дівчата розповіли їй, що планується така подорож, яу організовує Віталій Гречин.

«Я підійшла до Віталіка, сама у нього запитала, чи візьме він мене в Дубаї. Він сказав: «Так». Це було в Києві, я приїжджала на фотосесію і бачилася з ними», – уточнює Наталія.

Вона каже, що «намагається» займатися моделінгом.

А те саме оголене фото дівчат, серед яких опинилася і сама Наталя, було, за її словами, незапланованим. Ідея зробити скандальний голий знімок на балконі з’явилася спонтанно.

«Ми просто гуляли і відпочивали. Є готель, є номер, фотографія на заході сонця – так, давайте. Пропозиція надійшла від Олексія Концова. Коли ми ще відпочивали в басейні, він підплив до нас і каже, що хоче зробити загальну фотографію. Ми красиві в купальниках – 25 дівчаток і Олексій посередині. А потім йому захотілося в номері таке фото зробити і без купальників», – зізнається дівчина.

На питання, чому вона погодилася брати участь в такій фотосесії, Наталя каже, що не знала про наслідки. Хоча подібне фото в мусульманській країні загрожує проблемами з поліцією.

«Ми про це не знали. Я до останнього була спокійна. Я навіть в камері СІЗО не розуміла, що нас вже посадили. Всі плачуть, а я стою і кажу: «А що відбувається?» – каже Наталя Чуприна.

При цьому саме Віталій Гречин (організатор поїздки в Дубаї з компанією дівчат), за словами Наталії, вказав поліції на номер, де зупинилися українки. І Наталя була серед них.

«Вдень затримали Олексія, а ввечері – вже нас. Віталіка не було в номері, коли до нас прийшла поліція. Він уже в обід, до третьої години, пропав з мережі – як виявилося, він уже був з поліцейським. Близько п’ятої години ми схаменулися, що немає Віталіка, написали, але ніхто не відповідає. До нас поліція прийшла близько 9-9.30. Коли з рецепції подзвонили і сказали, що прийшла поліція, всі дівчата прибігли в один номер. Дві дівчинки примудрилися виїхати з цього готелю на таксі в аеропорт, сподіваючись, що вони полетять. Ми вже спілкувалися з поліцейськими ... Нам сказали, що їх ніхто не затримував, а Віталік живий і здоровий приїхав разом з поліцейськими. Тоді ми подзвонили двом дівчаткам, щоб вони приїхали назад», – розповідає модель.

Спочатку, за її словами, в компанії було 25 дівчат, але після фотосесії половина з них поїхала. Залишилися ті 12, які потім і сиділи в тюрмі.

За словами Наталії, ню-знімок, який всі побачили в інтернеті, швидше за все, зробив не професійний фотограф, а ще один організатор фотосесії – Олексій Концов.

«Саме цей знімок, який гуляв мережею, робив не фотограф – він був набагато чіткішим. Тим більше, він поїхав з фотоапаратом, він ніяк не міг викласти фото в мережу у літаку. Це вже було тоді, коли позабирали телефони у всіх. Швидше за все, цей знімок знайшли у телефоні в Олексія Концова. Це він знімав. Він на ажіотажі це зробив. Саме так ця фотографія і потрапила в мережу», – розповідає Наталя.

І затримані українки, і Віталій Гречин з Олексієм Концовим сиділи в одному СІЗО, але в різних камерах. Дівчата провели в СІЗО вісім діб, Віталія та Олексія протримали довше. До того ж, Віталій Гречин захворів на коронавірус і лежав в окремій кімнаті.

«Він не міг звідти вийти, але зміг купити собі телефон. Він з усіма спілкувався і все було в порядку. Було зрозуміло, що нас відпустили і його збираються відпустити. Але в підсумку Віталіка протримали там близько місяця», – розповідає Наталя Чуприна.

Вона уточнює, що після поїздки в Дубаї перестала спілкуватися з Віталієм Гречин.

«Ми довго не спілкувалися з Віталіком. Спочатку я приїхала до Києва, мене стресово накрило, я почала боятися пересуватися містом, наступного дня поїхала додому. Мене зараз Віталік засуджує за те, що я давала інтерв’ю, тому що він усім говорив не розголошувати інформацію, а я розповіла. Але цю інформацію, по суті, і так знають. Єдине, що я доповнила – сказала, що пропозиція зробити фотографію надійшла від Олексія Концова. І Віталик перестав зі мною спілкуватися. Він не особисто мені про це повідомив – мені розповіла подруга. Ну і ладно», – говорить модель.

При цьому Наталія визнала, що саму поїздку організовували і оплачували Віталій Гречин і Олексій Концов. А Гречин вже після повернення дівчат на батьківщину компенсував їм витрати і моральний збиток. «Компенсувати Віталій, скидав гроші на перший час», – уточнила дівчина.

Про те, що Наталя Чуприна була на тому «голому» знімку, знали тільки друзі та батьки. Але, за словами Наталії, рідні поставилися до її вчинку з розумінням.

«Мене видно тільки на одній фотографії, можна дізнатися за татуюванням. А батьки просто хотіли, щоб я швидше приїхала додому. Вони знали, що я туди поїхала, я з ними зв’язувалася, списувалася. Переживали за мене», – повідомляє дівчина.

Тепер же Наталія каже про Дубаї спокійно. Стверджує, що не шкодує про ту поїздку і навіть про те, що потрапила до в’язниці.

«Ні, я не шкодую. Я побачила Дубаї. Так, на мене багато бруду полилося, це було очікувано. Я знаю, що нічого поганого не зробила. Я розумію, що мене це теж особливо не прикрашає, але як зробила, так зробила», – зазначає модель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Клава Показати IP 28 Травня 2021 22:19
Ісповідь бля...ді ?
Анонім Показати IP 28 Травня 2021 23:12
издержки профессии, детка...
лк Показати IP 28 Травня 2021 23:12
Кончита
Лол Показати IP 29 Травня 2021 05:21
У телеграм є їх відео з якимось білим порошком.
Ну і ? до Лол Показати IP 29 Травня 2021 15:15
ДІвчуля вареники з муки зібралась ліпити. А мука, то білий порошок. Шо не ясно ?
скептик Показати IP 29 Травня 2021 08:52
яке їхало - таке здибало
Степан (Крымчанин) Показати IP 29 Травня 2021 11:25
На страницах интернет-издания "ТСН"- пост от популярной блоггерши Ольги Мендес под названием "Сексуально-патриотическое эссе ко Дню Независимости". Интересная логика-начав со стеснительности украинок и их "сенсорного мировосприятия", автор Ольга Мендес перешла к основному: "Сексуальность наша получила широкое международное признание. Не зря Украина стала одним из направлений секстуризма в последнее время. Слава распространяется, и ее уже не остановить"... "Украинские женщины вообще должны быть признаны культурно-сексуальным достоянием человечества. А что такое? Чем вы хуже статуи Свободы или перуанской национальной кухни?"
103 Показати IP 30 Травня 2021 08:45
Завтра ця українська проститутка заявить, що у Дубаї тільки саме за ідею на показ привселюдно розташовувала голі ноги та сідниці, а післязавтра заявить, що її згвалтував сам принц Дубая - Хамдан ібн Мохаммед Аль Мактум. А там дивишся Наталія Чуприна і на підвищення піде та розпочне підкорювати США. Таких, як Н.Чуприна, не тільки гвалтувати треба, таких як вона необхідно запрягти у плуг і під кнутом вигнати на поле, щоб пару гектарів землі зорала. Може після цього головний мозок на місце стане.
мдя до 103 Показати IP 30 Травня 2021 13:31
"Таких, як Н.Чуприна, не тільки гвалтувати треба" -слова щирого українця.. Тьху :(
Женя Показати IP 30 Травня 2021 15:26
надо было записать телефонный разговор))) и куда ты поехала, дубаи, нагулялась, ты что не знаешь что в таких местах, насилуют, порабощают и т.д, я хуею с вас бабы, куда мир бля катится
ДуБВИ! Показати IP 4 Липня 2021 17:03
..Ты служишь украшением стола, Тебя, как рыбу к пиву, подают. Любой, кто заплатил, имеет все права, И вот ночную бабочку ведут...Путана, путана, путана, Ночная бабочка, ну, кто же виноват. Путана, путана, путана, Огни отелей так заманчиво горят. Олег Газманов — Путана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus