USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянка ледь не вбила свого співмешканця дзеркалом

11 Липня 2013 18:46
Жінку, яка побила свого співмешканця дзеркалом, судили на Волині.

Про це повідомляє «Під прицілом».

Волинянка під час сварки вдарила свого чоловіка дзеркалом, спричинивши йому закриту черепно-мозкову травму, забій та набряк головного мозку. Згідно з висновками експерта, за ступенем тяжкості тілесні ушкодження відносяться до категорії тяжких та небезпечних для життя.

У судовому засіданні жінка визнала свою вину повністю і повідомила деталі інциденту. Того вечора вона готувала на кухні вечерю. Коли у будинок зайшов її п’яний співмешканець, між ними виникла суперечка, під час якої чоловік почав бити жінку кулаками по голові. До цього чоловік неодноразово бив її. Під час конфлікту жінка відштовхнула нападника і той впав. Після цього вона взяла дзеркало та вдарила ним чоловіка по голові. Від страху, що той підніметься, жінка втекла до сусідки.

Наступного дня вона повернулася додому і побачила, що її співмешканець сидить на підлозі на тому місці, де він залишився ще вчора. При цьому він ніяк не реагував на її слова. Разом із сусідкою вони поклали непритомного на ліжко та викликали швидку.

Після виписки чоловіка з лікарні, жінка добровільно за ним доглядає та повністю утримує. Про вчинене дуже шкодує.

Обставинами, які пом’якшують покарання обвинуваченої, є її щире каяття. Натомість, обставин, які обтяжують покарання суд не вбачає.

Таким чином, Локачинський районний суд звільнив обвинувачену від відбування покарання, якщо вона протягом двох років не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов’язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus