USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В одному з дворів Луцька дерево ледь не прибило дітей

9 Липня 2018 17:13
У Луцькому дворі дерево ледь не прибило двох хлопців.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Суботнього ранку, 7 липня, 8-річний Владислав та 10-річний Павло сиділи на лавці поблизу свого будинку. Раптом дерево, яке росло поруч, рухнуло на них. Кілька сантиметрів в сторону – і лиха було б не уникнути.

Батько одного із хлопчиків, почувши дивний шум за вікном, вибіг на балкон: у дворі лежало величезне дерево, поруч велосипед сина, а дитини немає.

На хлопчиках жодної подряпини, а відбулося все настільки швидко, що вони й не зрозуміли, що трапилося.

Чому рухнуло цілком здорове дерево у безвітряну погоду, невідомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
давайте переймати Показати IP 9 Липня 2018 18:31
досвід.... В Польщі садять хвойні дерева, кущі..... - для свіжого повітря . Вони не такі крихкі і не так скоро високо виростають.... корінь в цих дерев краще землі тримається..... Листкових дерев біля будинків, квартир , будівель я не бачила.
saa до давайте переймати Показати IP 10 Липня 2018 02:24
Угу... Дві старі ялинки біля ЗАГСу після останньої зливи пішли на тирсоплиту... Добре, що молодят не повбивали.
Боб Показати IP 9 Липня 2018 21:23
Як починають різати старі дерева, то всі починають кричати щоб не трогали. Половину насаджень вде давно треба зрізати і на їх місці посадити нові дерева, бо після кожного більш менш сильно вітру вони опинаються на головах людей та на машинах. Особливо треба порізати старі тополі.
Лучанин Показати IP 9 Липня 2018 21:36
Така доля чекає стару велику вербу у дворі по Грушевського 1. Нахилена її велика крона у один бік , Вітер з тріском розгойдує гілки.. Росте вона біля першого під їзду, одна вже впала кілька років тому під час зливи . Сотні людей проходять під нею кожного дня, . Невже майстер дільниці не бачить цього ?
сосід Показати IP 9 Липня 2018 22:33
Дерево впало біля будинку № 22 , обслуговуєтся ЖЕК №3. До чого тут "Грушевського 24" ?
Коза Показати IP 10 Липня 2018 15:57
Дерева справді потрібно чистити і старі зрізати час від часу. Мало хто знає, що на відстані в кілька метрів від будинку взагалі не повинно бути кущів і дерев. ЖЕК повинен їх зрізати і ніякі дозволи від мешканців чи чиновників не потрібні. Це обов"язкова до виконання вимога.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus