USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянки незаконно ходили в Білорусь по гриби

5 Липня 2013 21:20
Білоруські прикордонники затримали двох мешканок Волинської області, які перейшли білорусько-український кордон у пошуках грибів.
Про це повідомляє «Інтерфакс-Захід».
Як поінформували у Державному прикордонному комітеті, удень 4 липня українські прикордонники передали білоруським колегам інформацію, що поблизу напрямку Мукошин - Малинівка виявили доріжки двох пар слідів, які простягалися до державного кордону.
Уже через 20 хвилин прикордонники з Білорусі затримали власниць цих слідів – двох мешканок Волинської області без документів, що засвідчують особу. Вони цілеспрямовано вирішили піти в Білорусь по гриби та ягоди, - зауважили у комітеті.
Тож, жінок оформили як порушників держкордону і в установленому порядку мали передати українським колегам.
Нагадаємо, сезонний пропуск громадян, які займаються збором грибів та ягід, розпочався на українсько-білоруському кордоні 1 липня. У перший день пропуску, прямуючи збирати гриби та ягоди, державний кордон перетнуло понад 3,5 тисячі громадян.
У Міністерстві природних ресурсів і охорони навколишнього середовища Білорусі прогнозують, що цього року в лісах Гомельської області, що межує з Україною, очікується гарний урожай журавлини, чорниці, лисичок і осінніх опеньків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 5 Липня 2013 22:51
А скільки там того кордону. Я теж в білорусь ходив кілька разів. Магазин ближче був.
сократ Показати IP 6 Липня 2013 01:00
Думайте перед тим як подавати такі новини(якщо це можна на звати це новиною)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus