USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни отруїлися не газом?

12 Лютого 2010 18:41
Власник допускає, що причиною отруєння може бути зберігання у будинку насіння, обробленого сильнодіючими хімікатами.
Минулої ночі імовірно від витоку чадного газу постраждало 13 людей, шестеро з яких – діти. Медики та газовики допускають інші причини отруєння.
Як повідомляли «ВН» з посиланням на прес-службу МНС, близько 4 години 11-го лютого у селищі Дубище Рожиженського, у приватному житловому будинку стався витік чадного газу. В оселі частково був зруйнований цегляний димохід. Від цього димовий та вентиляційний канали заблокувалися, і чадний газ поширився по всій оселі.
У результаті 6 людей, у тому числі 1 дитина, отруїлися чадним газом. Один хворий у важкому стані, решта – у задовільному.
Того ж дня близько 7 години до Володимир-Волинської центральної райлікарні були госпіталізовані 7 жителів села Зоря, серед них 5 дітей, які, за версією МНС-ників, також отруїлися чадним газом.
Прес-служба ВАТ «Волиньгаз» надала ВІПу акт обстеження житлового будинку на вулиці Садовій у селі Зоря, де сталася надзвичайна НП. Відповідно до документу, вже о 16 годині 11 лютого, проведено обстеження газових приладів, газопроводів та димових і вентиляційних каналів.

«Газові прилади встановлені згідно з проектною документацією, витоків газу на газових приладах і газопроводах не виявлено. Димові та вентиляційні канали відповідають проекту, канали не засмічені», – йдеться у документі. У ньому зазначається: ймовірність потрапляння чадного газу мала.
Відповідно до пояснювальної записки, власник будинку запаху газу не відчував. Можливою причиною отруєння він називає наявність у будинку і зберігання насіння, обробленого сильнодіючими хімікатами.
«Зі слів завідувача реанімаційного відділення Володимир-Волинської ЦРЛ дане отруєння не є наслідком дії чадного газу», – йдеться в акті обстеження.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
пандора Показати IP 10 Березня 2010 11:41
поверніться до матеріалу ще раз.тут замішаний контроль захисту рослин і сес

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus