USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волиняни продавали ліс неіснуючій німецькій фірмі

30 Січня 2011 15:38
Працівники Ягодинської митниці викрили схему незаконного вивозу волинського лісу за кордон.
У тимчасову зону митного контролю структурного підрозділу митного поста «Ковель» заїхали п'ять вантажівок з товаром «пиломатеріали» та «піддони дерев'яні». Про це повідомила Волинь-нова із посиланням на прес-службу Ягодинської митниці.
Згідно з поданими до митного контролю вантажно-митними деклараціями та товаросупровідними документами продавцем товару є одне з товариств з обмеженою відповідальністю Волині. А покупцем – фірма з обмеженою відповідальністю в Німеччині.
За день до цього ягодинські оперативники отримали орієнтування Житомирської митниці про те, що згадана в документах німецька фірма-покупець насправді навіть не зареєстрована в цій країні.
Тобто директор волинського підприємства подав митникам як підставу для переміщення вантажу документи, що містять неправдиві дані. А саме – фіктивний контракт.
П'ять напівпричепів до «фур» та вантаж, який вони перевозили, вилучено. Попередня вартість затриманих лісоматеріалів та напівпричепів – понад 442 тисячі гривень.
Останню крапку у справі фіктивних оборудок з лісом поставить найближчим часом суд.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
filadelfos Показати IP 30 Січня 2011 23:32
вот честно: инфа ни о чем.
любі друзі до filadelfos Показати IP 31 Січня 2011 09:20
+ 1000
109 Показати IP 31 Січня 2011 23:43
А мені цікаво!Я працюю з експортом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus