USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинська фірма заборгувала британцям 11 тисяч доларів

4 Липня 2014 09:17
Волинська фірма «Захід-Ліс» заборгувала великобританському підприємству «Гранд Трейд еЛеЛп» більше 11 тисяч доларів.

Британці протягом цього та минулого років купували деревину з волинських лісів. Про інформує ТРК «Аверс».

Понад 70 вагонів сосни, вільхи та берези. Спершу вантаж відправили до Одеси, потім до Китаю. Фірма з Великобританії за товар «Захід–Лісу» заплатила, однак отримала лише частину сировини. Тепер, сплачені кошти, британці стягують з волинського постачальника у судовому порядку.

Справу розглядають у Господарському суді Волині. Однак великобританські представники, на слухання жодного разу не з’являлися. Усі ухвали, винесені судом та направлені на адресу фірми, повертаються назад. На засідання приходить тільки представник «Захід-Лісу». Фірма з вимогами позивача погоджується частково та, за словами юрисконсульта підприємства, готова виплатити лишее сім тисяч доларів. Яку все ж суму сплачуватиме за непоставлений товар «Захід-Ліс»- поки не відомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP 4 Липня 2014 09:48
Ну і до чого тут така новина ? Заборгувала,так заборгувала.
Квітка Показати IP 4 Липня 2014 10:07
Не ольхи, а вільхи.
Ося Показати IP 4 Липня 2014 10:40
Запийте йоданкой павлівськой ті гроші....
Боголюбы Показати IP 4 Липня 2014 10:54
Это часть денег которые должны нам британцы и американцы за липовые гарантии по безопасности и целостности нашей страны. Оценили крым в 1трн грн. просто забрать эти деньги у россии, сшс и великобритании, как нам крым вернут то мы и отдадим. Все честно гарантировали предоставить услуги, услуги не предоставили, пожалуйста заплатите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus