USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волиняни займалися незаконним промислом

7 Квітня 2011 10:48
Поблизу села Гумнище Горохівського району на Волині упіймали місцевих жителів Сергія Колбасюка й Андрія Пасічника, які займались незаконним промислом риби із застосуванням сіток.
Їх затримали співробітники «Волиньдержрибоохорони» разом зі спеціалістами Луцької рибоохоронної дільниці під час рейду, - повідомила Волинь-нова.
У них були виявлені сіті й улов – 240 пліток, 20 щук, 4 окуні і 2 карасі, - розповів начальник опергрупи старший держрибінспектор «Волиньдержрибоохорони» Сергій Починок.
Рибному господарству завдано збитків на суму понад 3500 гривень.
Через декілька днів на цій же водоймі рибінспектори затримали мешканців села Перемиль Володимира Повзуна і Василя Войтюка, в яких конфіскували 248 рибин різних видів.
Збитки оцінено більш як у три тисячі гривень.
Зібрані рибінспекторами матеріали направлені у Горохівський райвідділ внутрішніх справ для вирішення питання про порушення кримінальних справ.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus