USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин довів у суді, що ходив за кордон «на сінокос»

5 Листопада 2013 16:28
Мешканець Любомльського району довів у суді, що перетинав державний кордон, аби пошукати місце для сінокосу. Про це інформує інтернет-видання «Під прицілом».

На території Польщі неподалік кордону, що біля села Миловань Любомльського району, правоохоронець упіймав 4 волинян, а поряд знайшов 6 ящиків цигарок.
ЧИТАТИ ЩЕ: ОПІВНОЧІ НА КОРДОНІ ВОЛИНЯНИН «ШУКАВ» КРАЩІ МІСЦЯ ДЛЯ СІНОКОСУ. ФОТО
Любомльський суд постановив стягнути з обвинуваченого штраф у розмірі 3400 гривень. Чоловік подав апеляційну скаргу, де зазначає, що висновки суду першої інстанції не відповідають, тим які склались насправді. Справу повернули для проведення додаткової перевірки.

У суді чоловік дав покази, що, він не займався контрабандою і мети такої не мав. Утім, без відповідного дозволу перетнув інженерно-технічних споруд з метою пошуку місця для сінокосу. Як ствердив обвинувачений, до цигарок він не причетний.

Таким чином, матеріалами справи не доведено, що чоловік хотів умисно перетнути кордон. Зі змісту рапорту старшого сержанта видно, що чоловік був затриманий на відстані 300 метрів від лінії державного кордону. Крім цього, 6 ящиків сигарет знаходились за 70 метрів від лінії державного кордону.

Належність чоловіку виявлених сигарет не встановлена. Тож Апеляційний суд Волинської області вирішив апеляційну скаргу підозрюваного задовольнити та рішення Любомльського районного суду скасувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шушварок Показати IP 5 Листопада 2013 17:14
Так бідолашний мент до старшого сержанта й не дослужиться. Халепа!
Вас Показати IP 5 Листопада 2013 19:59
То не Ростик?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus