USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Україні дозволили спортсменам клубів виїжджати за кордон на матчі

29 Вересня 2022 23:38
Кабінет міністрів вніс зміни до Правил перетинання державного кордону громадянами України.

Спортсменам клубів дозволили виїзд за кордон на матчі, повідомляє РБК-Україна з посиланням на постанову від 27 вересня 2022 р. № 1082.

Згідно з документом, під час воєнного стану дозволений виїзд спортсменів, тренерів, які включені до складу команд спортивних клубів найвищих дивізіонів з ігрових видів спорту.

Крім того, це стосується осіб, що забезпечують організаційне, науково-методичне, медичне супроводження, які включені до складу команд спортивних клубів найвищих дивізіонів з ігрових видів спорту, спортивних суддів, арбітрів для участі у спортивних заходах, що проводяться за кордоном.

Підставою для виїзду спортивних команд є лист міністра молоді та спорту до Держприкордонслужби.

Спортсмени можуть безперервно перебувати за кордоном не більше 30 днів, але не менше строку проведення спортивного заходу. Строк перебування за кордоном може бути збільшений у разі, коли спортсмени після завершення спортивного заходу братимуть участь в іншому спортивному заході згідно з листом міністра молоді та спорту.

Нагадаємо, Кабінет міністрів дозволив виїзд за кордон морякам за погодженням територіального центру комплектування, але разом з тим з 14 вересня чоловікам, які вступили в іноземні виші, обмежили виїзд за кордон. Причиною цьому стало численне підроблення документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus