USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин ледь не загинув, купуючи іномарку в Польщі

3 Березня 2010 12:19
Днями у польському місті Хелмі четверо тамтешніх бандитів заманили до гаража молодого волинянина, який хотів купити у них іномарку.
Про купівлю-продаж автомобіля волинянин домовився з одним із шахраїв напередодні, за кілька тижнів на прикордонному українсько-польському переході.
У домовлений день чоловік прийшов у зазначене місце. Там чекало двоє незнайомців, які запропонували йому поїхати з ними до Хелма, де волинянин мав нібито оглянути автомобіль.
«Знайомий із кордону» мав підійти до них у гараж, де нібито стояло злощасне авто. Замість знайомого з\'явився лише тип у насунутій на обличчя в\'язаній шапці з пістолетом у руці.
Як стверджує потерпілий, саме цей чоловік підстрелив його з цієї зброї. Він же, боячись за своє життя, віддав усі кошти, які мав при собі - а це 4 500 злотих.
Холмська і люблінська поліція вже затримала чотирьох учасників нападу. В автомобілі, що належав одному з них, знайдено зброю, з якої стріляли у жителя прикордонної Волині.
Бандитам загрожує покарання до 15 років позбавлення волі, - пише «Волинь-нова».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 3 Березня 2010 12:26
"Бандитам загрожує покарання до 15 років позбавлення волі" - ото нормльні закони у людей! А у нас за те що зстрелив людину з автомата максимум 10 дають...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus