USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин орендував 12 гектарів землі… у ботанічному заказнику

21 Серпня 2013 12:20

У Волинській області громадянину незаконно надали в оренду 12,6 гектарів земель ботанічного заказника. Про це повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Так, перевірка цільового використання і будівництва на землях водного фонду, забезпечення доступу громадян до водних об'єктів встановила, що в 2011 році між Ковельською районною державною адміністрацією і фізичною особою з порушенням вимог Земельного і Водного кодексів України, Закону України «Про природно-заповідний фонд України» уклали договір оренди земельної ділянки водного фонду площею 12,6 гектарів, який входить до складу земель ботанічного заповідника місцевого значення, йдеться у повідомленні.

Реагуючи на виявлене порушення, 9 серпня 2013 року Ковельська міжрайонна прокуратура пред’явила до суду позов про визнання незаконними розпорядження райдержадміністрації та недійсним договір оренди землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus