USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин відморозив собі руки й ноги

1 Лютого 2011 15:56
Мешканець села Бистровиця Горохівського району потрапив до лікарні через обмороження – лікарі кажуть, що потрібна буде ампутація.
Як розповів завідуючий травматологічним відділенням Горохівської центральної районної лікарні Анатолій Шекета, 67-річного пенсіонера Бориса Д. швидка привезла у медзаклад 30 січня.
Постраждалому одразу ж поставили діагноз – обмороження кінцівок рук і стоп.
«Чоловік з 29 на 30 січня випив зайвого і заснув на снігу. Тому такі наслідки. Коли його знайшли сплячого просто на вулиці в своєму селі, відразу викликали швидку і привезли до нас. Односельці хворого розповіли, що він часто запивав», – констатував лікар.
Нині ж, каже Шекета, стан здоров’я пенсіонера – середньої важкості. Зараз його лікують, аби відновити якомога більше тканин обморожених кінцівок.
«Через деякий час, як пролікуємо його, стане зрозуміло, які частини треба буде ампутувати. Обморожені тканини почорніють, тобто повністю повідмирають. Думаю, не обійдеться без ампутації пальців на ногах і руках. Може, не всіх, але все одно», – пояснив медик.
Крім того, завідувач травматологічним відділенням Горохівської ЦРЛ зазначив, що з обмороженнями зазвичай поступають люди, які страждають алкоголізмом.
«Нормальні люди рідко так обморожуються», – додав він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus